Eski dostlar mahkemelik oldu! Şivan Perwer, İbrahim Tatlıses'e icra davası açtı

Kebap salonlarının ve şirketlerinin doğalgaz - elektrik borçlarını ödemediği, devlete 120 milyon TL borcu olduğu iddia edilen İbrahim Tatlıses’in eski dostu Şivan Perwer’e de borcu olduğu ortaya çıktı. Şivan Perwer, İbrahim Tatlıses’i icraya verdi.

Eski eşi Adalat Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses ile davalık olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses büyük bir şok daha yaşadı. Tatlıses’in tüm taşınır ve taşınmaz varlıklarının üzerinde hacizler olduğu ve milyonlarca lira vergi borcu olduğu iddia edilmişti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, İbrahim Tatlıses’in mal varlıklarıyla ilgili haciz belgelerini yayınladı. Ayrıca Akay, İbrahim Tatlıses’in Şivan Perwer’e borcu olduğunu ve Perwer’in Tatlıses’i icraya verdiğini duyurdu.

Konu ile ilgili köşesinde bir yazı kaleme alan Onur Akay şu ifadelere yer verdi:


İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses ve eski eşi Adalet Sara'yla adeta düşman oldu. Birbirlerini karşılıklı suçlayan aile arasındaki kriz büyürken ortaya şoke eden bir iddia atıldı. Buna göre ünlü şarkıcının mal varlıkları üzerinde haciz olduğuna dair belgeler ilk kez yayınlandı.

TATLISES'İN VERGİ VE İCRA BORÇLARI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

İbrahim Tatlıses, bir süredir eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı aile kriziyle magazin gündeminden düşmüyor. Oğluyla birbirlerine giren İbrahim Tatlıses, son olarak kendisine açılan vasilik davasıyla adeta çılgına dönmüş ve bu dava ile milyonlarca liralık vergi ve icra borçları olduğu da iddia edildi.

ŞİVAN PERWER'E DE BORCU VAR

Birçok alanda yatırımı olan ve çoğunda büyük zararlar eden İbrahim Tatlıses’in ayrıca şirketlerinin, kebap salonlarının elektrik, doğalgaza da borçları bulunuyor.

Yani devlete 120 milyon TL borcu olduğunu öğrendim. Bu borçları yüzünden tüm mal varlıklarına haciz konulan Tatlıses’in, Kürt kökenli sanatçı Şivan Perwer’le de mahkemelik olduğunu da öğrendim.


ÜNLÜ TÜRKÜCÜYÜ İCRAYA VERDİ

Perwer, 2014 yılında İbrahim Tatlıses’e karşı açtığı telif davasını kazanmış. Ancak telif davasını kazanmasına rağmen Perwer’e, İbrahim Bey tarafından hiç bir ödeme yapılmamış. Bunun üzerine de Şivan Perwer’in avukatları da İbrahim Tatlıses’i icraya vermiş.

Eski dostlar mahkemelik oldu! Şivan Perwer, İbrahim Tatlıses'e icra davası açtı

Eski dostlar mahkemelik oldu! Şivan Perwer, İbrahim Tatlıses'e icra davası açtı - Resim : 2

 

Eski dostlar mahkemelik oldu! Şivan Perwer, İbrahim Tatlıses'e icra davası açtı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses dava icra Şivan Perwer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.