Eski defterler açıldı: Fenerbahçe yıllar önce Fred'i 'doping' gerekçesiyle UEFA'ya şikayet etmişti!

Fenerbahçe'nin Manchester United'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred için 15 milyon Euro'luk bir teklif yaptığının ortaya çıkmasıyla birlikte, yıllar önce yaşanan bir olay yeniden gündeme geldi. Fenerbahçe'nin daha önce Fred'i doping gerekçesiyle UEFA'ya şikayet ettiği haberleri yeniden konuşulmaya başlandı.

Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Gazeteci Fabrizio Romano'nun son dakika haberine göre Fenerbahçe, Manchester United'ın Brezilyalı yıldızı Fred için 15 milyon euroluk bir teklif sundu. 

Teklifin açıklanmasının ardından Fenerbahçe ile Shaktar Donetsk arasında yıllar önce yaşanan Fred gerginliği yeniden gündeme geldi. 

FENERBAHÇE 'DOPİNG' NEDENİYLE UEFA'YA ŞİKAYET ETMİŞTİ

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda, 0-0'ın rövanşında konuk olduğu Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına 3-0 yenildiği 2015-2016 sezonunda yaşan Fred gerginliği yeniden gündemde.

O dönem Brezilyalı futbolcu Fred milli takımda dopingli çıkmış ancak daha sonra Fenerbahçe'ye karşı maça çıkmıştı. Fenerbahçe oynadıkları ilk maçın ardından UEFA'ya başvurmuş ve dopingli Fred'in oynamaması gerektiği yönünde şikayetini iletmişti.

CAS, Fenerbahçe, eşleşmenin ardından UEFA, Shakhtar Donetsk ve Fred aleyhine açtığı davalara Tahkim Kurulu'nun aldığı kararı onadı ve sarı lacivertlilerin başvurusuna olumsuz yanıt verdi.

Eski defterler açıldı: Fenerbahçe yıllar önce Fred'i 'doping' gerekçesiyle UEFA'ya şikayet etmişti! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Shakhtar Donetsk UEFA Doping
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.