Eski CHP'li Sevigen: "HDP'li yöneticiler Güneydoğu'da korucuları ölümle tehdit edip '45 gününüz kaldı…' diyor"

Eski CHP Milletvekili Mehmet Sevigen CNN TÜRK'te katıldığı yayında “HDP'li yöneticiler koruculara gidip ‘45 gün sonra (seçimlerden sonra) yaptıklarınızın hesabını soracağız’ diyor.” iddiasında bulundu.

14 Mayıs seçimlerine artık sayılı günler kaldı. Millet İttifakı'nın HDP ile olan yakınlığı her kesimden tepki almaya devam ediyor.

Eski CHP Milletvekili Mehmet Sevigen, HDP'li yöneticilerin güvenlik korucularına giderek "seçimden sonra yaptıklarınız hesabını soracağız" dediklerini ve tehdit ettiklerini iddia etti.

CNN TURK'te canlı yayında konuşan Eski CHP'li Sevigen, "HDP'li yöneticiler koruculara gidip 'seçimlerden sonra yaptıklarınızın hesabını soracağız' diyor.” dedi.

Eski CHP'li Sevigen: "HDP'li yöneticiler Güneydoğu'da korucuları ölümle tehdit edip '45 gününüz kaldı…' diyor" ile ilgili etiketler CHP Millet İttifakı HDP güvenlik korucusu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.