Eski binanın demirlerini sökmeye çalışan hurdacılar, çöken duvarın altında kaldı!

Malatya'da eski bir binanın demirlerini sökmeye çalışan hurdacılar, çöken duvarın altında kaldı. Olayda hurdacılardan biri olay yerinde hayatını kaybederken yaralanan diğer hurdacı ise hastaneye sevk edildi.

Malatya'da akşam saatlerinde metruk ve eski bir binanın demirlerini sökmeye çalışan hurdacılar, bir anda çöken binanın tavan ve yan duvarının altında kaldı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık, arama kurtarma ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda hurdacılardan biri olay yerinde hayatını kaybederken yaralanan diğer hurdacı ise hastaneye sevk edildi.

Eski binanın demirlerini sökmeye çalışan hurdacılar, çöken duvarın altında kaldı!

Olay yerinde geniş güvenlik tedbiri alınırken, arama ve kurtarma ekipleri ise enkaz altında başka kimsenin bulunmadığını belirledi.

İHA

Eski binanın demirlerini sökmeye çalışan hurdacılar, çöken duvarın altında kaldı! ile ilgili etiketler Malatya bina çökme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.