Eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar Fenerbahçe'ye transfer oluyor

Fenerbahçe'de yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertli takımda transferler için düğmeye basıldı. Yönetim sadece teknik kadro için çalışmalar yapmıyor. Bu gelişmeler üzerine eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar, Al Nassr yönetimiyle görüştü ve izin istedi. Arap basını ise Vincent Aboubakar ile Brighton, Paris Saint-Germain ve Fenerbahçe'nin ilgilendiğini yazdı. 30 yaşındaki futbolcunun Kanarya ile 1 hafta içinde yüz yüze görüşmesi bekleniyor.

Arap basınında yer alan haberlere göre; Vincent Aboubakar, Al Nassr yönetimiyle görüştü ve ailevi sebeplerinden ötürü takımda kalmak istemediğini söyledi. Bunun üzerine Al Nassr, Wahbi Khazri'yi transfer etmek için girişimlere başladı. Bazı Arap kaynaklarına göre; Kamerunlu forvet, PSG, F.Bahçe, Brighton gibi birçok kulübün dikkatini çekiyor.

Eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar Fenerbahçe'ye transfer oluyor

ABOUBAKAR ÖN PLANDA

Fransız gazetesi "L'Equipe", Al-Nassr'ın, Saint-Etienne'in yıldızı Khazri ile şimdiden masaya oturduğunu yazdı. Tunuslu Wahbi Khazri'nin Fransız kulübüyle sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor ve şimdiden istediği bir takımla sözleşme imzalama hakkına sahip. Yani Al Nassr, Aboubakar yerine transfer edeceği futbolcuya bonservis bedeli ödemeyecek. Sadece yıllık ücret karşılığında anlaşma imzalanacak. Aboubakar için Fenerbahçe'nin ön planda olduğu belirtildi. Aboubakar'ın Beşiktaş'tan ayrılış şekli nedeniyle siyah-beyazlı ekip tarafından istenmediği kaydedildi.

FENERBAHÇE HAREKETE GEÇTİ

Hatırlanacağı üzere, Aboubakar'ın sözleşmesi belli bir sayıda maça çıkması halinde otomatik olarak uzayacaktı. Ancak 30 yaşındaki futbolcu, sakatlığını öne sürerek kalan tek karşılaşmaya çıkmamış ve Beşiktaş'tan bedelsiz olarak ayrılmıştı. F.Bahçe'de yönetim, önümüzdeki sezon için sadece teknik heyet konusunda çalışma yapmıyor. Transferler için de uzun süre önce düğmeye basıldı. Aboubakar ile 1 hafta içinde yüz yüze görüşülmesi bekleniyor.

Eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar Fenerbahçe'ye transfer oluyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig Fenerbahçe Aboubakar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.