Eski Başkan Gedik'ten Murat Hazinedar kitabı / Özel Haber...

Eski CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik, görevden alınan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın kirli çamaşırlarını ortaya döküyor.

Gedik, Hazinedar'ın 4 yıllık görevi süresince Beşiktaş'ta yaptığı tüm yolsuzlukları ve dosyalarını merakla beklenen kitapta açıklıyor.

Eski Başkan Gedik'ten Murat Hazinedar kitabı / Özel Haber...

BİR HAFTA İÇERİSİNDE RAFLARDA

Bir hafta içerisinde kitapçılardaki raflarda yerini alması beklenen ''Beşiktaş'ın Hazinedar'ı'' isimli kitap, eski belediye başkanı Murat Hazinedar'ın uykularını kaçıracak.

Eski Başkan Gedik'ten Murat Hazinedar kitabı / Özel Haber... - Resim : 2

İDDİALI BAŞLIKLAR

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre kitapta ''Açıktan 100 bin lira'' ''Envanterden verilen hediye'' ''Eş durumundan başkan'' ''Cihaner'in raporu hasıraltı'' gibi iddialı konu başlıkları bulunuyor.

Eski Başkan Gedik'ten Murat Hazinedar kitabı / Özel Haber... - Resim : 3

Eski Başkan Gedik'ten Murat Hazinedar kitabı / Özel Haber... ile ilgili etiketler Murat Hazinedar yolsuzluk kitap uğur gedik Beşiktaş'ın Hazinedarı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.