Eski Başbakan Prof. Necmettin Erbakan ölüm yıldönümünde anıldı VİDEO

Saadet Partisi, 27 Şubat 2011'de vefat eden eski Başbakan Necmettin Erbakan için anma programı düzenledi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Necmettin Erbakan'ı anma programına katıldı.

Vefatının altıncı yılında, Erbakan’ı anmak için düzenlenen “İlim, Fikir, Devlet ve Dava Adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma Programı Meyra Palace Otel'de yapıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, vefatının altıncı yılında, Erbakan’ı anmak için düzenlenen “İlim, Fikir, Devlet ve Dava Adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma Programı”nda konuşmak yapmak üzere bu yıl Kılıçdaroğlu’nu davet etti.

KILIÇDAROĞLU KONUŞMA YAPTI

Programa katılan CHP lideri, merhum Necmettin Erbakan için dua etti. CHP liderinin Erbakan için programa katılması tarihe geçti. CHP lideri burada bir konuşma yaptı.

Eski Başbakan Prof. Necmettin Erbakan ölüm yıldönümünde anıldı VİDEO

CHP lideri yapığı konuşmada, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'na daveti için teşekkür etti. "Daveti alınca bir an için bile tereddüt etmedim." dedi. Ardında merhum Erbakan'ı anlattı.

Kılıçdaroğlu'nun kısa süren konuşmasında: "Yüzde 1'in üzerinde oy alan her parti Meclis'te olmalıdır." demesi alkış aldı. Merhum Erbakan'ın özgeçmişini anlatan Kılıçdaroğlu, merhum Erbakan'ın parlamenter rejimden yana tavır aldığını iddia etti.

Eski Başbakan Prof. Necmettin Erbakan ölüm yıldönümünde anıldı VİDEO ile ilgili etiketler Necmettin Erbakan anma canlı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.