Eski bakana FETÖ/PKK tuzağı! Altınlarını kaptırdı

Telefon dolandırıcılarının son kurbanı DSP'li eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin 0ldu. Aytekin telefonda kendilerini polis olarak tanıtan kişiler bir kmu bankasında tuttuğu tüm altınlarını verdi. Dolandırıldığını anlayınca polise giden Aytekin nasıl kandırıldığını, "Herkesin başına gelebilir. Boşluğumuza denk geldi. PKK'dan bahsetti, Amerika'daki o adamdan bahsetti. Şehitlerden bahsetti. Şehitler deyince bizim için akan sular durur" sözleri ile anlattı.

DSP'den 20'nci dönem Tekirdağ Milletvekili olan eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin telefonda kendilerini polis olarak tanıtan kişilerce dolandırıldı.

İddiaya göre, Aytekin'i arayan ve kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, bir kamu bankasındaki hesabında bulunan altınlarının çalındığını belirterek, uluslararası bir altın kaçakçılığı operasyonu yaptıklarını söyledi. sonra da Tekirdağ'daki bir banka şubesinde bulunan altınları kendilerine teslim etmesini istedi.

Bunun üzerine Aytekin, 30 adet 3'lü burma bilezik, 10 Cumhuriyet Altını, 8 adet 5'i bir yerde, 4 Adana setini bankadan alarak dolandırıcıların verdiği 100'üncü Yıl Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki adrese gitti.

Burada altınları kendi eliyle dolandırıcılara teslim eden Aytekin, bir süre sonra dolandırıldığını fark edip emniyete giderek şikayetçi oldu.

Polis, dolandırıcıları yakalamak için çalışmalara başladı.

Eski bakana FETÖ/PKK tuzağı! Altınlarını kaptırdı

'4 SAAT TELEFONDA KONUŞTU'

Nasıl dolandırıldığını anlatan eski Çevre Bakanı Aytekin, "Herkesin başına gelebilir. Boşluğumuza denk geldi. Dört saat telefonda konuştu. PKK'dan bahsetti, Amerika'daki o adamdan bahsetti. Şehitlerden bahsetti. Şehitler deyince bizim için akan sular durur. Biz iyi niyetli insanlarız. Buna kanmamalıydık. İfademizi verdik, emniyet sağolsun çok ilgileniyor" diye konuştu.

Eski bakana FETÖ/PKK tuzağı! Altınlarını kaptırdı ile ilgili etiketler Tekirdağ polis DSP fevzi aytekin çevre bakanı telefon dolandırıcıları
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.