Eski Bakan Akdağ'dan Edizer yorumu

Çirkin söylemleriyle gündem olan ve görevden alınan GATA başhekim eski yardımcısı Ali Edizer’in, Recep Akdağ’ın Sağlık Bakanlığı döneminde yükseldiği öne sürülmüştü. Akdağ, o iddialar sonrası açıklamada bulundu ve Edizer'in 8 ay yanında çalıştığını, uyum sağlamayınca görevine son verildiğini belirtti.

Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ, görevinden alınan GATA Başhekim eski Yardımcısı Ali Edizer ile ilgili Sözcü'ye konuştu.

8 ay Özel Kalem Müdürü olarak yanında tuttuğu Edizer'i ‘Anormal' olarak tanımlayan Akdağ, bu kişinin kendi bakanlığı döneminde yükselmesi konusunda “Ben o kısımları bilmiyorum, hatırlamıyorum. Bizim zamanımızda böylesine kabul edilemeyecek söylemleri olan bir kişi değil. Bir tane kendini bilmezden dolayı bizim hakkımızda hüküm verilmesi yanlış” dedi.

Akdağ şunları anlattı:

“Bana 8 ay süreyle Özel Kalem Müdürlüğü yaptı. Uyum sağlayamayınca ayırdım. Söyledikleri tasvip edilecek şeyler değil, bu arkadaş anormal. Benimle 2012'de çalıştı ve çalışmasını verimli bulmadım, tüm irtibatım bu kadar. Bana, ‘Recep abi' diyebilecek biri değil. İdari ya da adli soruşturmayı gerektirecek bir şey varsa bunun gereğini de yerine getirirler. Benim şahsımla ilişkilendirilmesi yanlış olur. Genel sekreterlikte çalışmışsa o genel sekreterin takdiridir. Genel müdürlükte genel müdür yardımcılığında çalışmışsa o genel müdürün takdiridir.”

Eski Bakan Akdağ'dan Edizer yorumu

Eski Bakan Akdağ'dan Edizer yorumu ile ilgili etiketler GATA Sağlık Bakanı ali edizer Recep Akdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.