Eski aşıklar Ebru Gündeş ve Kerem Alışık O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına damga vurdu!

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında eski aşıklar Ebru Gündeş ile Kerem Alışık bir araya geldi. Kerem Alışık'ın performansını büyük bir hayranlıkla izleyen Gündeş ile Alışık'ın birbirlerine olan bakışları dikkat çekti.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına ünlü isimler konuk oldu. Ünlü isimlerin performanslarıyla programda renkli dakikalar yaşandı. Oyuncu Kerem Alışık da konuk olarak şarkı söyleyen isimler arasında yer aldı.

Eski aşıklar Ebru Gündeş ve Kerem Alışık O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına damga vurdu!

BİRBİRLERİNE BAKIŞLARI OLAY OLDU!

Kerem Alışık, ''Gitme Aklım Sende Kalır'' şarkısını seslendirdi. Bir zamanlar Kerem Alışık ile aşk yaşayan Ebru Gündeş, Alışık'ın performasına ilk dönen juri üyesi oldu. Alışık, "Hiç ayrılmadık seninle, değil bir sene bir gün bile" derken eski aşıkların birbirlerine olan bakışları dikkat çekti. Kerem Alışık, kendisine dönen jüri üyeleri arasından ise eski sevgilisi Gündeş'i seçti.

Eski aşıklar Ebru Gündeş ve Kerem Alışık O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına damga vurdu! - Resim : 2

Eski aşıklar Ebru Gündeş ve Kerem Alışık O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına damga vurdu! ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Kerem Alışık
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.