Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den adaylık sinyali: 'Yine Antalya kazansın'

Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 31 Mart 2024'te gerçekleşecek olan yerel seçimler için adaylık sinyali verdi.

2004-2009 ve 2014-2019 tarihleri arasında iki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Menderes Türel 'Yine Antalya kazansın' parolasıyla adaylık sinyali verdi. 



MENDERES TÜREL KİMDİR? 

Menderes Türel 1964 yılında Antalya'da doğmuştur. Yörük bir aileden gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya'da tamamladıktan sonra İngiltere'de gazetecilik eğitimi aldı.

Uzun yıllar boyunca Antalya'da gazeteci olarak çalıştı ve çeşitli basın ve yayın kuruluşları tarafından birçok kez yılın gazetecisi olarak ödüllendirildi. 1987 yılında Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından araştırma ve inceleme dalında Türkiye'nin en iyi gazetecisi seçildi.

2004 ve 2014 Türkiye yerel seçimleri'nde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Aynı zamanda Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler daimi üyeliği yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.


Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den adaylık sinyali: 'Yine Antalya kazansın' ile ilgili etiketler Menderes Türel Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.