Eski ABD istihbarat yetkilisi: Hükümetin elinde UFO ile dünyaya düşen ve insan olmayan biyolojik pilotlar var

ABD Kongresi'nde dün çok önemli bir dava görülmeye başladı. 3 eski ABD istihbarat yetkili, ABD hükümetinin yıllardır UFO'ların varlığını sakladığını, ellerinde 'insanlar tarafından üretilmemiş' araçlar ve 'insan olmayan biyolojik pilotlar' olduğunu öne sürdü.

Geçtiğimiz aylarda ABD'de bazı "tanımlanamayan uçan cisim" (UFO) ve "tanımlanamayan hava fenomeni" (UAP) olarak bilinen hava araçları ile ilgili görüntüler kamuoyuyla paylaşılmıştı. Bunun ardından bu konudaki tartışmalar büyüdü ve görüntülerin neden saklandığı konusunda yüksek sesler çıkmaya başladı.

ABD Kongresi'nde hava araçları hakkında hükümetin yıllarca bilgi sakladığını itiraf eden 3 istihbarat yetkilisi, yeminli ifadelerinde çarpıcı iddialarda bulundu.

Kendilerinin de UFO gördüğünü belirten istihbarat yetkilileri, ABD'nin elinde UFO ve biyolojik insan olmayan pilotlar olduğunu söyledi.

Eski ABD istihbarat yetkilisi: Hükümetin elinde UFO ile dünyaya düşen ve insan olmayan biyolojik pilotlar var

"ABD, İNSAN KAYNKAKLI OLMAYAN ARAÇLAR VE İNSAN OLMAYAN BİYOLOJİK PİLOTLAR BULDU"

BD Ulusal Jeouzamsal İstihbarat Ajansı ve Ulusal Keşif Ofisinden emekli David Charles Grusch, ABD’nin “insan kaynaklı olmayan” araçlara sahip olduğunu, yıllardır kendilerinin de bu tip olaylarla karşılaştığını fakat öldürülme korkusuyla bunları kimseyle paylaşamadıklarını söyledi. Grusch ayrıca ABD'nin UFO'ların içinde insan olmayan biyolojik pilotlar da bulduğunu söyledi.

"ŞEFFAF KÜRE İÇERİSİNDE SİYAH KÜPLER GÖRDÜK"

Kongre'de itiraflarda bulunan ABD Donanması’nda eskiden pilot olarak görev alan Ryan Graves, “Şeffaf bir küre içinde koyu gri ya da siyah küpler” gördüklerini ve “bu küplerin ucunun kürenin içine değdiğini” söyledi.

8 yıl boyunca bu tip olaylara denk geldiklerini ve hala yaşanmakta olduğunu da söyleyen Graves, bu tip konularda artık şeffaf olunması ve gerçeklerin açıklanması gerektiğini söyledi.

Eski ABD istihbarat yetkilisi: Hükümetin elinde UFO ile dünyaya düşen ve insan olmayan biyolojik pilotlar var - Resim : 2

"DENİZİN ÜZERİNDE SÜZÜLEN OVAL NESNE"

Üçüncü tanık eski donanma komutanı David Fravor da 2004'te Kaliforniya'da başka bir pilot ile beraber "denizin üzerinde süzülen oval şekilli bir nesneyi" gördüğünü söyledi.

Söz konusu nesnenin çok hızlı hareket ettiğini ve gözden kaybolduğunu ifade eden Fravor, bir dakikadan kısa bir süre sonra gizemli cismin en son gördüğü yerden çok daha uzakta tekrar ortaya çıktığını anlattı.

Eski ABD istihbarat yetkilisi: Hükümetin elinde UFO ile dünyaya düşen ve insan olmayan biyolojik pilotlar var ile ilgili etiketler UFO ABD istihbarat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.