Eşiniz ile Kavga mı Ediyorsunuz! Kesin Nazar Var! Bu Belirtiler Varsa Dikkat Edin! İşte Nazar Belirtileri

Çok mutlu ve anlaşan çiftlerin eşleri ile arasında birden bire anlaşmazlık ortaya çıkması durumunda iyi giden ilişkiye nazar değmiş olabilir. Hiçbir çift, kusursuz özelliklere sahip olmadığı için bazen anlaşmazlık durumları meydana gelebilir. Fakat tam da mutluyken aniden bir kavga eşiğine gelmekte ilişkinize nazar değmiş olabilir ve nazar belirtileri ortaya çıkar.

Çok mutlu ve anlaşan çiftlerin eşleri ile arasında birden bire anlaşmazlık ortaya çıkması durumunda iyi giden ilişkiye nazar değmiş olabilir. Hiçbir çift, kusursuz özelliklere sahip olmadığı için bazen anlaşmazlık durumları meydana gelebilir. Fakat tam da mutluyken aniden bir kavga eşiğine gelmekte ilişkinize nazar değmiş olabilir ve nazar belirtileri ortaya çıkar. 

Çiftlerin Mutluluğuna Nazar Değmesi

Mutlu bir ilişki sürdürenlerin sürekli kavga halinde olması durumunda ilişkiye nazar değmiş olabilir. Bitmeyen kavga ve anlaşmazlıklar nazarın belirtilerini ortaya çıkarır. Örneğin eşiniz sizinle ilgilenmiyor ve kin kusarcasına soğumuş gibi görünüyorsa bu bir nazar belirtisidir.

Çoğu kişinin mutluluğunuzu kıskanmasıyla bir haset ortaya çıkarılarak eşinizi kıskananların nazarı değmiştir. Tıpkı güzelliğe nazar değip yüzde sivilceler çıkarken aynı şekilde ilişkiyi kıskananların da ilişkiye nazar değdirmeleri olası bir durumdur. Eşinizle kavga hali bitmediği durumlarda bu durumda yalnız kalmak yerine sakince konuşarak durumu kontrol altına almak şarttır. 

İşte Nazar Belirtileri

Çiftlerin sürekli olarak kavga etmesi sonucu nazar belirtileri de mevcutsa ilişkiye nazar değmiş demektir. Sıklıkla karşılaşılan bir durum olduğu için nazar belirtileri arasında çiftlerin hastalanması veya şiddetli baş ağrısı görülür. Bireylerin hem ruhsal hem de fiziksel olarak zarar görmesi durumunda nazar değdiği anlaşılır. Çiftlerin kavgalarında huzursuzluk ve birbirinden soğuma görülüyorsa bu nazar belirtisidir.

Nazarın gitmesi için çiftlerin kehribar veya akik taşından faydalanması sağlanır. Bu durum evliliklerde boşanma ve çiftlerde anlaşamama ile ilişkinin bitmesine sebep olabilir. İlişkiyi korumak için nazarı yok etmek gerekir. Çiftler arasında çok iyi anlaşılırken ani gelen soğumayla ilişkinin nazar noktasına geldiğine varılır. İyi anlaşan çiftleri kıskanan kişiler aynı ortamda bulunmasa bile kötü enerjileri ile ilişkiye zarar verebilir.

Eşiniz ile Kavga mı Ediyorsunuz! Kesin Nazar Var! Bu Belirtiler Varsa Dikkat Edin! İşte Nazar Belirtileri ile ilgili etiketler nazar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.