Eşinin vefatıyla yıkılmıştı... Gözlerden uzakta yaşayan Özgü Namal ortaya çıktı

2014 yılında hayatını birleştirdiği nefes terapisti Ahmet Serdar Oral'ı 2020 yılında evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaybeden oyuncu Özgü Namal uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi. 53 yaşındaki eşi Serdar Oral'ın vefatının ardından zor günler geçiren ünlü oyuncu çocukları Nefes ve Elem Su ile çıktığı Bodrum tatilinde görüntülendi.

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Elif karakteriyle hafızalara kazınan ve uzun zamandır ekranlarda yer almayan ünlü oyuncu Özgü Namal, nefes terapisti eşi ve iki çocuğunun babası Ahmet Serdar Oral’ın 2020 yılındaki ani ölümüyle sarsılmıştı. Namal'ın eşi, henüz 53 yaşındayken kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirmişti.

Acı olayın ardından Namal’ın 2015 yılından bu yana çocukları Nefes ve Elem Su ile yaşadığı Muğla Köyceğiz’deki çiftlik evlerine de adım atmadığı ve evi kiraya verdiği öğrenilmişti.

Eşinin vefatıyla yıkılmıştı... Gözlerden uzakta yaşayan Özgü Namal ortaya çıktı

KEYİFSİZ HALİ DİKKAT ÇEKTİ


Hürriyet'in haberine göre; Özgü Namal, çocukları Nefes ve Elem Su ile Bodrum tatiline çıktı. Ünlü oyuncu uzun zaman sonra dün Ortakent’teki bir sahilde görüntülendi. Tek başına bir restoranda da oturan Özgü Namal’ın moralsiz hali çevredekilerin dikkatinden kaçmadı.

 

Eşinin vefatıyla yıkılmıştı... Gözlerden uzakta yaşayan Özgü Namal ortaya çıktı ile ilgili etiketler Özgü Namal Bodrum Ahmet Serdar Oral
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.