Eşinin şoke eden sorusuna Ceyda Ateş'ten açıklama

Buğra Toplusoy eşi Ceyda Ateş'e "Senin en büyük başarın ne? Benimle evlenmek mi? Bence bu büyük bir başarı” diyerek şoke etmişti. Ceyda Ateş ve Buğra Toplusoy bu sözlerinin gündem olmasının ardından açıklama yaptı.

Oyuncu Ceyda Ateş, iş insanı Turgut Toplusoy’un oğlu Buğra Toplusoy ile 2018’de evlenmişti. İki yıl önce de kızları Talia dünyaya gelmişti. Bu aşk yüzünden ailesiyle arası açılan Buğra Toplusoy, ABD’ye gidip emlakçılık yapmaya başlamıştı. Florida’da yaşayan çift Youtube’da soruları cevapladı.

En büyük başarısını açıklayan Buğra Toplusoy,  daha sonra eşi Ceyda Ateş’e dönüp “Senin en büyük başarın ne? Benimle evlenmek mi? Bence bu büyük bir başarı” diyerek şoke etmişti. Bu sözlere bozulan Ceyda Ateş eşine “Saçmalama” cevabı gündem olmuştu.

Konunun gündem olması üzerine oyuncudan jet açıklama geldi. Instagram'dan açıklama yapan Ateş, "Evlilik sorusunu yanlış yere çekmeye gerek yok. Önce ben yapmışım zaten şakayı... Doğrusu video'da izlerseniz birbirimize yaptığımız şakayı anlamış olursunuz. Buğra Toplusoy bizi yanlış anlamışlar" dedi. Video'nun tamamını yayınlayan iş insanı, "Video orada tek video'dan ik, ayrı haber çıkartmak başarı ister tebrikler" diyerek, sitem etti.

Eşinin şoke eden sorusuna Ceyda Ateş'ten açıklama - Resim : 2

Eşinin şoke eden sorusuna Ceyda Ateş'ten açıklama - Resim : 3

 

 

Eşinin şoke eden sorusuna Ceyda Ateş'ten açıklama ile ilgili etiketler Buğra Toplusoy Ceyda Ateş Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.