Eşini öldürüp kollarını bağladı! 3 gün yatakta...

İstanbul Esenyurt'ta eşi Elif Özde Uzun’u (29) bıçaklayarak öldürdükten sonra, cesedi 3 gün boyunca yatak odasında sakladığı iddiasıyla yargılanan Erhan Taslı, (36) ilk kez hakim karşısına çıktı. Taslı ilk savunmasında, “O Tartışma sırasında eşim yataktaydı. Üzerine yorgan attım. Eşimin sarkan kollarını kızım bir şekilde içeri girerse annesini o şekilde görmesin diye eşimin kollarını bağladım. 3 gün boyunca kızımla aynı evde kaldım. Kızımın odasında beraber yatıyorduk.” diye konuştu.

Esenyurt’ta 13 Haziran 2019 tarihinde dini nikahlı eşi Elif Özde Uzun’un ellerini iple bağladıktan sonra bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Erhan Taslı’nın yargılandığı ilk duruşma yapıldı.

 

Bakırköy 21. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Erhan Taslı getirilirken, şikayetçiler maktulün ablası Fatma Parim ve babası Adem Uzun SEGBİS ile katıldı. İddianamenin okunması ve kimlik tespitinin yapılmasının ardından başlayan duruşma, sanık Taslı’nın savunmasıyla sürdü.

Eşini öldürüp kollarını bağladı! 3 gün yatakta...

Elif Özde Uzun’la 10 yıldır dini nikahla yaşadığını belirten Erhan Taslı savunmasında, “Doğum günüm olan 22 Nisan’a kadar eşimle hiçbir sorun yaşamadım. Eşim bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu.

Eşini öldürüp kollarını bağladı! 3 gün yatakta... - Resim : 2

Doğum günümde bana hediye aldı. Her şey normaldi. Bir hafta kadar sonra eşimde değişiklikler görmeye başladım. Daha farklı kıyafetler giyip, daha farklı makyajlar yapıyordu. Bir şeylerden şüphelenmeye başladım, kendisine bunun nedenini sordum. ‘İş yerimde sıkıntılar oluyor, moralsiz geliyorum’ diye cevapladı.” dedi.

Eşini öldürüp kollarını bağladı! 3 gün yatakta... ile ilgili etiketler Esenyurt cinayet bıçaklayarak dini nikah
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.