Eşini kaybeden Elif Karlı'dan yürek burkan paylaşım

Şarkıcı Elif Karlı'nın 1993 yılında nikah masasına oturduğu eşi ve iki çocuğunun babası Ahmet Cengiz Karlı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 5 gün önce eşini toprağa veren Elif Karlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yürekleri dağladı. Eşinin vefatıyla yıkılan ünlü şarkıcının bu paylaşımları herkesi hüzünlendirdi.

Şarkıcı Elif Karlı'nın 7 aydır Tokat cezaevinde tutuklu bulunan eşi Ahmet Cengiz Karlı geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayatını kaybetti. Karlı acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı  ''7 aydır Tokat T tipi cezaevinde tutuklu yargılanan ve sağlık problemlerinden dolayı defalarca avukatımız aracılığı ile tutuksuz yargılanmasını talep ettiğim ancak ret cevapları aldığım, eşim Cengiz Karlı dün gece sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sebebiyle vefat etmiştir.'' şeklindeki bir paylaşımla duyurdu. Elif Karlı 5 gün önce eşini son yolculuğuna uğurladı.

İki çocuk babası Ahmet Cengiz Karlı, Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Kurtköy Mezarlığı'na defnedildi. Eşinin ölümüyle yıkılan Elif Karlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla herkesi duygulandırdı.

elif karlı - ahmet cengiz karlı

ACILI EŞTEN DUYGUSAL PAYLAŞIM


Eşinin mezarını çiçeklerle donatan ünlü şarkıcı, paylaştığı bir kareye ''Aldılar benden'' notunu düştü. Karlı bir diğer paylaşımında ise eşinin fotoğrafını yayınlayıp ''Gözlerine iyice bak... Bekle...'' ifadelerini kullandı. Karlı'nın paylaşımına alarında Ercan Saatçi, Merve Özbey, Işın Karaca, Seray Sever, Asena, Ferman Toprak, Yeşim Salkım, Sevim Emre gibi isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinde yorum yağdı.

İşte Elif Karlı'nın o paylaşımları:

Eşini kaybeden Elif Karlı'dan yürek burkan paylaşım - Resim : 3

Eşini kaybeden Elif Karlı'dan yürek burkan paylaşım - Resim : 4

Eşini kaybeden Elif Karlı'dan yürek burkan paylaşım - Resim : 5

Eşini kaybeden Elif Karlı'dan yürek burkan paylaşım ile ilgili etiketler Elif Karlı Ahmet Cengiz Karlı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.