Eşini göğsünden bıçaklamıştı! Saldırgan koca tutuklandı

Kocaeli'de alkollü İrfan Altıntaş, tartıştığı eşi Yasemin Ulusu Altıntaş'ı göğsünden bıçaklamıştı. Ağır yaralanan kadın hastanede yaşam savaşı verirken, saldırgan koca çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli'nin ilçesi Darıca'da, 50 yaşındaki İrfan Altıntaş isimli alkollü bir şahıs, 35 yaşındaki eşi Yasemin Ulusu Altıntaş ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından gözü dönmüş koca, eline aldığı bir bıçağı, eşinin göğsüne sapladı.

Eşini göğsünden bıçaklamıştı! Saldırgan koca tutuklandı

Eşini yaralayan şahıs, daha sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ağır yaralı olarak ambulansa alınan kadın, tedavi edilmek üzere Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Eşini göğsünden bıçaklamıştı! Saldırgan koca tutuklandı - Resim : 2

Saldırgan koca ise, olay yerine gelen polis ekiplerine, olayı kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf ederek teslim oldu. Ağır yaralı olan kadın, daha sonra Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Eşini göğsünden bıçaklamıştı! Saldırgan koca tutuklandı - Resim : 3

Gözaltına alınan İrfan Altıntaş, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yasemin Ulusu Altıntaş’ın ise hastanede yaşam mücadelesinin devam ettiği öğrenildi.

İHA

Eşini göğsünden bıçaklamıştı! Saldırgan koca tutuklandı ile ilgili etiketler Kocaeli göğsünden bıçakladı İrfan Altıntaş Yasemin Ulusu Altıntaş tutuklama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.