Eşinden Volkan Demirel'e 850 bin TL'lik gönderme!

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, 850 bin TL'lik Jaguar I-PAcE marka elektrikli araç ile deneme sürüşüne çıktıktan sonra paylaşımıyla eşine mesaj verdi.

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, beğendiği 850 bin TL değerindeki Jaguar I-PAcE marka elektrikli araç ile deneme sürüşüne çıktı. Araba hakkında deneyimlerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Demirel, arabayı alması için eşine mesaj verdi.

Eşinden Volkan Demirel'e 850 bin TL'lik gönderme!

"EVDEKİ PRİZDEN BİLE ŞARJ OLUYOR, O KADAR KOLAY"

Youtube ve sosyal medya üzerinden sık sık paylaşımlar yapan Zeynep Demirel, test sürüşüne çıktığı elektrikli arabayla ilgili fikirlerini de takipçileriyle paylaştı. Araba için "Evdeki prizden bile şarj oluyormuş. O kadar kolay yani. Tam şarjla 470 km yol yapabiliyormuş. En güzel yanı da çevre dostu olması." diye övgüler yağdıran Demirel, eşine arabayı alması için gönderme yaptı.

Zeynep Demirel'in beğendiği elektrikli otomobilin fiyatı ise 850 bin TL.

Eşinden Volkan Demirel'e 850 bin TL'lik gönderme! ile ilgili etiketler Volkan Demirel Zeynep Demirel araba
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.