Eşinden boşanan ünlü isim Sıla'nın evine yerleşti!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile arabada samimi görüntüleri ortaya çıkan MasterChef jüri üyesi Hazer Amani'nin eşinden boşanarak Sıla'nın evine yerleştiği iddia edildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının sunucuları gündemi sarsacak bir iddia ortaya attı. 

SILA'NIN EVİNE TAŞINDI

2. Sayfa'nın haberine göre: Çıkan samimi görüntülerinin ardından "Aramızda aşk yok iş konuştuk" diyen Hazer Amani ve Sıla Gençoğlu aşk yaşamaya başladı. Eşinden tek celsede boşanan Amani, Sıla'nın evine yerleşti.

Eşinden boşanan ünlü isim Sıla'nın evine yerleşti!

SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

30 Ekim'de Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddialarıyla şikayetçi olan Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz ocak ayında Hazer Amani ile sarmaş dolaş görüntülenmiş, evli olan Hazer Amani, aşk iddialarını yalanlamıştı.

Eşinden boşanan ünlü isim Sıla'nın evine yerleşti! ile ilgili etiketler Sıla Gençoğlu Hazer Amani Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.