'Eşim, beni sevgilisine vurdurttu!'

Kahramanmaraş'ta 2 hafta önce kayınvalidesinin evine molotof kokteyli atarak kundakladığı iddia edilen Eshabil Balbars bu olayı yalandı. Evi kendisinin yakmadığını söyleyen Balbars, eşinin kendisini aldattığını ve boşanacağını belirtti.

Kayınvalidesinin evine molotof attığı ileri sürülen Eshabil Balbars, evi kendisinin yakmadığını belirterek "Karım hem benimle hem başka bir adamla birlikte yaşıyor" dedi.

Kahramanmaraş'ta 2 hafta önce kayınvalidesinin evine molotof kokteyli atarak kundakladığı iddia edilen Eshabil Balbars, evi kendisinin yakmadığını belirterek, eşinin kendisini aldattığını, sevgilisine darp ettirdiğini ileri sürdü.

EŞİNE TAZMİNAT DAVASI AÇACAK

Dulkadiroğlu ilçesi Turan Mahallesi'nde yaşayan C.B. ile kocası Eshabil Balbars, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar verdi.

9 yıl önce evlendiği eşinden 7 yaşında Hayriye ve 3 yaşında Duran isminde 2 çocuğu bulunan Eshabil Balbars, eşinin başka bir kişiyle görüştüğü için boşamak istediğini ve eşine tazminat davası açtığını söyleyerek, kayınvalidesinin evini molotof kokteyliyle yakmadığını öne sürdü.

'Eşim, beni sevgilisine vurdurttu!'

"BENİ, BERABER YAŞADIĞI SEVGİLİSİNE VURDURTTU"

Yaklaşık 3 aydır çocuklarını göremediğini söyleyen Balbars, "Televizyonda haberlere çıkan benim 9 yıllık nikahlı eşim. Yıllardır sigortalı işte çalışıp aileme baktım ve 2 tane de çocuğum var. Eşimin beni aldattığı şüphesiyle takip ettim ve buldum. Kanıtlayınca da babası ve annesinin evine gönderdim. 'Ben artık ayrılmak istiyorum, yürütemeyeceğim' dedim. Beraber yaşadığı sevgilisine beni vurdurttu. Evi benim yaktığımı söylemişler, evi ben yakmadım. Silahlı saldırıda bulunmuş demişler ben yapmadım. Kesinlikle benimle alakası bile yok, suçlarını bastırmak için böyle bir yalana başvurmuşlar. Gördüğünüz gibi telefonumda fotoğrafı var, bu insanın benim nikahlı eşim ile dağlarda bağlarda ne işi olabilir. Cumhurbaşkanımızdan yardım istemişler, Cumhurbaşkanımız da gerçekleri görsün" dedi.

"ÇOCUKLARIMIN NEREDE OLDUĞUNU BİLMİYORUM"

2 buçuk aydır çocuklarından haber alamadığını belirten Balbars, "Ben işte bu yüzden ayrıldım, boşanma aşamasındayım ve bunları Allah'a havale ettim. 2 buçuk aydan beri çocuklarımın nerede olduğunu bilmiyorum. Benden yana uzaklaştırma almışlar. Yani telefonla çocuklarımı arayıp bile soramıyorum. Ama mahkeme gününü bekliyorum" şeklinde konuştu.

'Eşim, beni sevgilisine vurdurttu!' - Resim : 2

'Eşim, beni sevgilisine vurdurttu!' ile ilgili etiketler Aldatma molotof
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.