'Eşim beni defalarca öldürmeye kalkıştı'

Ünlü türkücü Güler Işık, katıldığı televizyon programında çok konuşulacak itiraflarda bulundu. Işık, burada yaptığı açıklamalarda eşinin kendisini defalarca öldürmeye kalkıştığını, maddi durumunun yetersizliğinden ötürü 14 yaşında kaçarak evlendiğini ancak kabus dolu günler geçirdiğini söyledi.

Katıldığı bir televizyon programında hayatına dair itiraflarda bulunan Güler Işık, anlattıkları ile sosyal medyada gündem oldu. 14 yaşında kaçarak evlenen ve sonrasında hayatının kabusa dönmesi ile itiraflara başlayan ünlü türkücü kayınvalidesinin kendisini hiç istemediğini, eşinin defalarca kendisini öldürmeye kalkıştığını itiraf etti.

Işık, fakirlikten kurtulmak için 14 yaşında kaçarak evlendiğini, ancak kâbus dolu günler yaşadığını söyledi.

Güler Işık açıklamalarına şöyle devam etti;

"Kayınvalidem beni hiç istemedi. İki canlıydım, beni öldürmeye kalktı. Maraş'a gittik eşimle, orada sahneye çıkmaya başladım. Eşim bir keresinde beni sabaha kadar dövdü. Neymiş, sahnede birine samimi davranmışım. Bir gün ben komşumdayken evde tüpü açık bırakıp gitmiş. Gaz dolsun eve diye. Çakmak çaksam öleceğim. Beni zehirlemeye bile çalıştı. Bir keresinde de eve giremeyeyim diye kapı kollarına elektrik bağlamıştı."

'Eşim beni defalarca öldürmeye kalkıştı' ile ilgili etiketler Türkü kadına şiddet güler ışık ünlü türkücü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.