Eşi Zeynep Bastık ile samimi dansı olay olmuştu... Tolga Akış'tan Edis açıklaması

3 yıl aşk yaşadığı 27 yaşındaki şarkıcı Zeynep Bastık ile geçtiğimiz Temmuz ayında evlenen reklamcı ve müzisyen Tolga Akış, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Akış, menajerliğini de yaptığı şarkıcı Edis'in aylar önce eşiyle birlikte gündem olan olay dansı hakkında konuştu.

Genç şarkıcı Zeynep Bastık ile yaklaşık sekiz ay önce dünyaevine giren Tolga Akış, önceki gün City’s Nişantaşı valeden aracını alırken görüntülendi. Yeğeniyle alışveriş yaptığını söyleyen menajer, eşi Zeynep Bastık’ın İzmir’de konseri olduğu için yanlarında olamadığını belirterek, "Özlüyoruz tabii ki. Ama alışmak zorundayız. Şehir şehir gezmeye başlayacak yakında" ifadelerini kullandı.

Edis ile Zeynep Bastık'ın olay dansına Tolga Akış'tan yorum


Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Valeye bıraktığı üstü açık Porsche marka araç için, "Bu benim aracım" dedi.

Geçtiğimiz günlerde babası Mustafa Tekin Akış'ın vefatıyla yıkılan Tolga Akış, Edis ile Zeynep Bastık’ın gündem olan samimi dans videosu ile ilgili sorulara yanıt verdi.


Akış, sosyal medyada gündem olan ve günlerce konuşulan samimi dans videosu ile ilgili "Edis ikimizin de çok yakın arkadaşı, en yakın arkadaşlarımdan. Bizim için sorun olan bir şey değil. Konu yok ortada bizim için. Biz konuyu aramızda tartışmadık bile. O dönem yazılanlardan dolayı üzüldük sadece, o kadar" ifadelerini kullandı.

Eşi Zeynep Bastık ile samimi dansı olay olmuştu... Tolga Akış'tan Edis açıklaması - Resim : 2

Geçtiğimiz haftalarda babası Musta Tekin Akış'ı kaybeden Tolga Akış, üzüntüsünü "Hepimizde izin çok derin. Artık bizim için her yerdesin" sözleriyle dile getirmişti.

 

 

Eşi Zeynep Bastık ile samimi dansı olay olmuştu... Tolga Akış'tan Edis açıklaması ile ilgili etiketler Edis Zeynep Bastık Tolga Akış
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.