Eşi Nihan Ünsal'ın ihanetine uğrayan Burak Sergen'in avukatından açıklama

Sadakatsiz dizisinin oyuncusu Burak Sergen'in 4 ay önce evlendiği kendisinden 25 yaş küçük sunucu ve menajer eşi Nihan Ünsal'ın, İzmirli iş insanı sevgilisi Özer Kocer ile ihanet görüntüleri ortaya çıkmıştı. Burak Sergen'in avukatı Uğur Sıtkı konu ile ilgili bir açıklamada bulunarak ünlü oyuncunun derin bir üzüntü içinde olduğunu ifade etti.

Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterine hayat veren 60 yaşındaki oyuncu Burak Sergen uzun dönemdir birlikte olduğu ve tam 4 ay önce hayatını bileştirdiği Nihan Ünsal'ın ihanetiyle neye uğradığını şaşırdı.

Eşi Nihan Ünsal'ın ihanetine uğrayan Burak Sergen'in avukatından açıklama


Burak Sergen’i aldatan Nihan Ünsal’ı, Günaydın suçüstü yakaladı ve ihanet görüntülerini bir bir yayınladı. Ölüm kalım savaşı verirken bile aldatıldığını öğrenen Burak Sergen yıkıldı. Sevilen oyuncu Burak Sergen cephesinden ilk açıklama avukatından geldi.

 

Ölüm kalım savaşı verirken bile aldatıldığını öğrenen Burak Sergen yıkıldı. Sevilen oyuncu Burak Sergen cephesinden ilk açıklamayı avukatı yaptı.

Eşi Nihan Ünsal'ın ihanetine uğrayan Burak Sergen'in avukatından açıklama

'SERGEN DERİN BİR ÜZÜNTÜYE GÖMÜLDÜ'

İşte Burak Sergen'in avukatı Uğur Sıtkı'nın açıklaması:

"Müvekkilim Burak Sergen'in üç yıllık nişanlılık süresinden sonra derin bir sevgi ve güven hissiyle evlendiği Nihan Ünsal Sergen ile ilgili SABAH GÜNAYDIN'da yayınlanan fotoğraflar, müvekkilim ve yakın çevresinde şaşkınlık ve şok etkisi yaratmıştır. Sergen, eşinin ihanet görüntüleri ile sarsılmış, derin bir hayal kırıklığı ve üzüntüye gömülmüştür. Boşanma davası başta olmak üzere tüm hukuki süreç başlatılmıştır."

 

 

 

Eşi Nihan Ünsal'ın ihanetine uğrayan Burak Sergen'in avukatından açıklama ile ilgili etiketler Yasak Aşk İhanet boşanma burak sergen Nihan Ünsal Haluk Güçlü Uğur Sıtkı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.