Eşi Cengiz Karlı'nın vefatıyla yıkılan şarkıcı Elif Karlı'dan yürek burkan paylaşım

30 yıllık eşi Ahmet Cengiz Karlı'yı kaybetmenin acısını yaşayan şarkıcı Elif Karlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Tam 1 ay önce kaybettiği eşine sarılırken çekilen bir fotoğraf karesini Instagram hesabından yayınlayan Elif Karlı, ''Gökyüzü gibi sevilir bazıları.. Hem içinde.. Hem de sarılamayacak kadar çok uzakta..'' şeklindeki mesajıyla yürekleri dağladı.

Şarkıcı Elif Karlı'nın 1993 yılında nikah masasına oturduğu eşi ve iki çocuğunun babası Ahmet Cengiz Karlı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Şarkıcı Elif Karlı'nın 7 aydır Tokat cezaevinde tutuklu bulunan ve sağlık problemleri yaşayan 57 yaşındaki eşi Ahmet Cengiz Karlı, Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Kurtköy Mezarlığı'nda son yoluluğuna uğurlanmıştı.

Eşi Cengiz Karlı'nın vefatıyla yıkılan şarkıcı Elif Karlı'dan yürek burkan paylaşım

CENGİZ KARLI'NIN VEFATININ ÜZERİNDEN 1 AY GEÇTİ


Elif Karlı'nın eşinin vefatının üzerinden 1 ay geçti. Eşinin vefatıyla sarsılan Elif Karlı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla takipçilerini hüzünlendirdi. Eşine sarıldığı bir ana ait fotoğrafını yayınlayan şarkıcı, fotoğrafın altına ''Gökyüzü gibi sevilir bazıları.. Hem içinde.. Hem de sarılamayacak kadar çok uzakta.. Bugün 1 ay oldu kalbim🕊🖤🙏🕊'' notunu düştü.

CENGİZ KARLI


''EŞİMİN CENAZEDEKİ GÖRÜNTÜSÜNÜ KAFAMDAN SİLMEK İSTİYORUM''

Eşinin vefatının ardından Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan şarkıcı, eşinin vefat haberini nasıl aldığını gözyaşları içinde anlatmıştı: "Eşimin ölüm saati 02.38. Ben gece 02.30'a kadar arkadaşımla görüntülü konuşurken ağladım. Ağlarken de sızmışım. O akşam sinemaya gitmiştik hiç gülememiştim. Bir tuhaftım. Çocuklarım uyuyordu. Kızım da arkadaşındaydı. Ben ölüm haberini alınca 1 saate yakın anlayamaya çalıştım. Doktor, Cengiz'e zatürre teşhisi koymuş. Cengiz de çok kötü olduğunu söyleyerek yatışını istemiş ama doktor ona rağmen göndermiş. Gece de vefat ediyor. Beni arayarak 'Ahmet vefat etti' dediler. Ben direkt telefonu yüzüne kapattım. Sonra bir daha aradılar. Önce kardeşlerimi yanıma çağırdım. Önce kızıma baban kalp krizi geçirmiş dedim. Kızım da 'ben kardeşime söylerim' dedi. Kızıma babasını öldüğünü söyleyemedim, kardeşim söyledi. Kızım bize inanmadı, isyan etti. Kızım sonra ''Ben bir çocuğa baban öldü diyemeyeceğim. Kim söylemek istiyorsa söylesin'' dedi. Sonra oğluma anlattık, o da kötü oldu. O gece eşimin acılarının dindiğini düşündüm. Kafamdan eşimin cezaevindeki görüntüsünü silmek istiyorum."

 

 

Eşi Cengiz Karlı'nın vefatıyla yıkılan şarkıcı Elif Karlı'dan yürek burkan paylaşım ile ilgili etiketler Elif Karlı Ahmet Cengiz Karlı Sosyal Medya