Esenyurt'ta zabıta - seyyar satıcı savaşı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde zabıta ekipleri ve ekiplerin uyardığı seyyar satıcılar arasında kavga çıktı. Taşların, sopaların havada uçuştuğu kavgada 7 kişi yaralanırken, polis çok sayıda gözaltı yaptı.

Olay saat 15:00 sıralarında Esenyurt Fatih Mahallesi 869 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, zabıta ekipleri iki kamyon içinde sebze meyve satan seyyar satıcılara denk geldi.

Ekipler bu mallarına el koymak istedi ancak seyyar satıcılar mallarını vermek istemediler. Bu sırada zabıta ile seyyar satıcılar arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine zabıta ekipleri ve seyyar satıcılar arasında kavga çıktı. 

Esenyurt'ta zabıta - seyyar satıcı savaşı

Taşların sopaların uçuştuğu kavgayı bir vatandaş cep telefonu ile kaydetti. Kavgada biri zabıta 7 kişi yaralanırken, olay yerine hızlı bir şekilde gelen polis çok sayıda gözaltı yaptı.

Esenyurt'ta zabıta - seyyar satıcı savaşı - Resim : 2

Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, yaralanan zabıta memurunun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İHA

Esenyurt'ta zabıta - seyyar satıcı savaşı ile ilgili etiketler Esenyurt İstanbul Zabıta Kavga

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.