Esenyurt'ta yaşanan cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı

Esenyurt'ta galericiler sitesinde yaşanan cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Esenyurt Gökevler Mahallesi'nde bulunan galericiler sitesinde dün yaşanan olayda Serdar Akdoğan isimli şahıs vurularak hayatını kaybetmişti. Olaya ilişkin güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde galeriye gelen Akdoğan, husumetli olduğu şahıslarla tartışıyor. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Serdar A. silahla vurularak yaralanıyor. Serdar Akdoğan daha sonra yaralı olarak galeriden ayrılıyor.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili Esenyurt Asayiş Büro ekipleri yaptığı çalışmada 4 kişiyi gözaltına aldı. Olayın Serdar Akdoğan ile dini nikahlı eşinin eski eşi Mustafa Serdar K. arasındaki husumetten kaynaklandığı belirlendi. Olaya karıştıkları belirlenen Mustafa Serdar K., Semih K. (21), G.C. (19) ve Ejder K. (45) isimli şüpheliler ile birlikte olayda kullanıldığı değerlendirilen 2 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet bıçak ele geçirildi. Zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Esenyurt'ta yaşanan cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler Esenyurt cinayet Güvenlik Kamerası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.