Esenyurt'ta skandal miting! Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açtılar

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde DEM Parti'nin düzenlediği miting skandal görüntülere neden oldu. Mitinge katılanlar terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açıp 'Biji serok Apo' sloganı attılar.

CHP'nin Esenyurt'taki adayı terörle mücadeleyi ve 'Türk'lüğü hedef alan PKK yanlısı Ahmet Özer oldu. CHP ve PKK'nın siyasi uzantısı DEM'in yerel seçimler için kirli pazarlığı/işbirliği vatandaşın ve İstanbullunun büyük tepkisini çekti.

Özer'in sözde 'Kürdistan' hayalleri kurup "Devlet kurmak Kürtlerin hakkı" şeklinde beyanatlar verdiği CHP-DEM arasındaki tezgahı bir kez daha gösterdi.

DEM'in Esenyurt'ta düzenlediği mitingde de yine büyük bir skandal yaşandı. Bebek katili teröristbaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı, özgürlük çağrıları yapıldı.

ÖCALAN POSTERİ AÇTILAR

Esenyurt Meydanı'nda DEM Parti mitingi için toplanan kalabalık teröristbaşı Abdullah Öcalan posteri açıp "Biji serok Apo" sloganları attı.

Mitingde, DEM Parti dışında sosyalist parti ve gruplar da kendi pankartları ve flamalarıyla yer aldı.

TERÖRİSTLER İÇİN SAYGI DURUŞU YAPTILAR 

Mitinge katılanlar ayrıca Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği operasyonlar sonucu öldürülen teröristler için de sözde saygı duruşunda bulundular.

Esenyurt'ta skandal miting! Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açtılar

PKK'YA YAKIN MEDYADAN BİLİNÇLİ PAYLAŞIM

PKK'ya yakın Mezopotamya Haber Ajansı da haberi 'Esenyurt mitingde Abdullah Öcalan posteri' başlığıyla bilinçli bir şekilde servis etti.

Esenyurt'ta skandal miting! Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açtılar - Resim : 2

DEM PARTİ İBB ADAYLARI ÇEPNİ VE BEŞTAŞ MİTİNGE KATILDI

Mitinge katılan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ile DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı eş başkan adayları Murat Çepni ile Meral Danış Bektaş ve bazı DEM Parti milletvekilleri partililerini selamladı. Mitingde terörist başı 40 bin kişinin katili Abdullah Öcalan'ın posteri açılırken terörist başı lehine sık sık slogan atıldı.

Esenyurt'ta skandal miting! Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açtılar - Resim : 3

Esenyurt'ta skandal miting! Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açtılar ile ilgili etiketler İstanbul Esenyurt DEM Parti Abdullah Öcalan seçim Yerel seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.