Esenyurt’ta silahlı çatışma! 1'i ağır 3 kişi yaralandı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, aralarında önceden husumet bulunan iki grup karşı karşıya geldi. Çıkan çatışmada 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Tarafların birbirlerine silah, sandalye, sopa ve ayaklı askılıklarla saldırısı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, Fatih Mahallesi'nde aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup Ünverdi Caddesi'nde karşı karşıya geldi. Gruplar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında taraflar birbirlerine silah, sandalye, sopa ve ayaklı askılıklarla saldırdı. Yaşanan çatışmada 3 kişi yaralandı.

Esenyurt’ta silahlı çatışma! 1'i ağır 3 kişi yaralandı

Çevredeki vatandaşlar olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri olay yerinde çevre güvenliğini sağlarken, sağlık ekipleri de yaralıları hastaneye kaldırdı. Kavgaya karışanların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Esenyurt’ta silahlı çatışma! 1'i ağır 3 kişi yaralandı - Resim : 2

Kavga anları olay yerinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde bir kişinin elinde silahla kaçarken ateş ettiği, kurşunların aracın camına isabet ettiği, kovalayanların ise ellerinde sandalye ve ayaklı askılıkla vurmaya çalıştığı görünüyor.


İHA

Esenyurt’ta silahlı çatışma! 1'i ağır 3 kişi yaralandı ile ilgili etiketler İstanbul Esenyurt silahlı çatışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.