Esenyurt'ta doğalgaz borusu patladı: Alevler 2 daireye sıçradı

İstanbul Esenyurt'ta, altyapı çalışmaları sırasında doğalgaz kaynaklı yaşanan patlama nedeniyle yangın çıktı. Alevler 5 katlı binanın bodrum ve giriş katına sıçradı. 2 dairede hasar oluşurken, yaralı ya da can kaybı olmadığı öğrenildi.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSKİ ekiplerinin bir sokakta yaptığı çalışma sırasında doğalgaz borusu patladı.

 İKİ DAİRE KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Patlayan borudan çıkan alevler Kısa sürede büyüyen alevler bir binaya sıçradı. Mahalle sakinlerinin büyük panik yaşadığı anlarda iki daire kullanılamaz hale geldi. Olay, 13.00 sıralarında Esenyurt İnönü Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre; İSKİ ekiplerinin bir sokakta gerçekleştirdiği çalışma sırasında doğalgaz borusunda patlama meydana geldi.

Esenyurt'ta doğalgaz borusu patladı: Alevler 2 daireye sıçradı - Resim : 2

ALEVLER 5 KATLI BİNAYI SARDI

Kısa sürede yerini alevlere bırakan olayda 5 katlı bir bina yanmaya başladı. Bodrum katı saran alevler dakikalar içerisinde üst kata da sıçradı. Çevredeki vatandaşların durumu yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Esenyurt'ta doğalgaz borusu patladı: Alevler 2 daireye sıçradı - Resim : 3

ÖLÜ VE YARALI OLMADIĞI BİLDİRİLDİ

Sokakta bulunan doğalgaz yetkililer tarafından kesilirken yanan 2 daire kullanılamaz hale geldi. Olayda ise şans eseri yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Esenyurt'ta doğalgaz borusu patladı: Alevler 2 daireye sıçradı ile ilgili etiketler Esenyurt doğal gaz patlama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.