Esenyurt'ta bir kadın yoldan geçenlere saldırdı: "Sanırım haplanmıştı. Özellikle kapalı kadınlara saldırdı"

Esenyurt'ta bir kadın yoldan geçenlere saldırdı. Görgü tanıklarından biri olayı "Sanırım haplanmıştı millete saldırdı. Özellikle kapalı kadınlara saldırdı. Çocuklu ailelere saldırıyordu." şeklinde anlattı.

Olay Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yaşandı. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde bir kadın, bilinmeyen bir nedenle çevreden geçenlere saldırıyor. Çocuklu bir kadını kovalayan şüpheli, bir başka kadına ise arkadan saldırıyor. Kadının bir ara yanından geçen kamyona bile tekme attığı görülüyor.

Yaşananlardan dolayı tedirgin olan mahalleli, polise haber verdi. Şüpheli kadın, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Görgü şahidi Muhammet Emin Kılıç isimli bir vatandaş, “Sanırım haplanmıştı millete saldırdı. Özellikle kapalı kadınlara saldırdı. Çocuklu ailelere saldırıyordu. Hatta bir çocukta korkudan ağladı. Polisi aradık” dedi.

Esenyurt'ta bir kadın yoldan geçenlere saldırdı: "Sanırım haplanmıştı. Özellikle kapalı kadınlara saldırdı" ile ilgili etiketler Esenyurt saldırı başörtüsü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.