Esenyurt'taki yangın görüntülerini izle! Son dakika! Kıraç son durum nedir?

Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı. Yangın ile ilgili son dakika gelişmeleri ise herkes tarafından merak ediliyor. 60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. İşte Esenyurt Kıraç'taki yangının görüntülerini izle!

Esenyurt Kıraç'taki yangın görüntülerini izle! Esenyurt Kıraç'ta bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Fabrikada patlamalar meydana geliyor. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. İşte Esenyurt Kıraç'taki yangının görüntülerini izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Esenyurt'taki yangın görüntülerini izle! Son dakika! Kıraç son durum nedir?

2 FARİKAYA DA SIÇRADI

Çıkan yangın kısa sürede fabrikayı sardı ve yandaki alüminyum ve tekstil üretimi yapan fabrikalara da sıçradı.

İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor.

 Fabrikada patlamalar meydana geliyor. Fabrikalarda kimsenin olmadığı belirtild

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe yangınla ilgili yaptığı ilk açıklamasında "Çıkış sebebiyle ilgili bir bilgi yok. Ancak can kaybı yok, sevindirici tarafı bu. Ekiplerimiz müdahale ediyor. Yandaki iş merkezlerine de sıçramış şu anda. En net bilgiyi 20-25 dakika içerisinde olur. Ama can kaybı olmadığını biliyoruz. Yangının çıkış noktası palet fabrikası. Palet olduğu için de yangının yayılması hızlanmış. 20 dakika içinde ayrıntılar netleşecek" ifadelerini kullandı.


170 itfaiye personeli ve 60 araçla yapılan yangın kısmen kontrol altına alındı. Yangın için Hamidiye'den paletli araçlarla, su tankerleri sevk edildi.

Esenyurt'taki yangın görüntülerini izle! Son dakika! Kıraç son durum nedir? ile ilgili etiketler İstanbul Esenyurt Yangın Kıraç izle
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.