Esenler'de CHP'li İBB'nin bakımını yapmadığı yürüyen merdiven çöktü! Vatandaşlar ölümden döndü

Esenler Metro Üçyüzlü istasyonunda bulunan yürüyen merdivenin basamakları, vidalarının çıkması nedeniyle parçalandı ve çöktü. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sürekli bozulan yürüyen merdivenlerine bir yeni vaka daha eklendi. Vatandaşlar yaşanan olayda ölümden döndü.

İstanbul Esenler'deki Üçyüzlü Metro İstasyonu'nda sabah saatlerinde faciadan dönüldü.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sürekli bakımlarını ihmal ettiği ve sık sık arızalar yaşanan yürüyen merdivenlerle ilgili kazalara bir yenisi daha eklendi.

Metro istasyonunun girişindeki yürüyen merdiven çöktü.

Esenler'de CHP'li İBB'nin bakımını yapmadığı yürüyen merdiven çöktü! Vatandaşlar ölümden döndü

VATANDAŞLAR ÖLÜMDEN DÖNDÜ

İstasyon çıkışı için kullanılan yürüyen merdivenlerin vidaların çıkması nedeniyle basamaklar parçalandı. Bu sırada merdivende bulunan vatandaşlar ölümden döndü.

Olay yerine gelen ekipler yürüyen merdiveni kapatırken merdivenin etrafı güvenlik bariyeri ile kapatıldı. Olayı gören Zeki Güler, "Bir patırtıduydum. Merdivenin başında vidalar var, ilk olarak plaka kalktı. Ardından merdivenin ayak kısmından sesler gelmeye başladı. Ben arkamı dönünce merdivenlerde bir kişyi bekliyordu. Onu uyardım" dedi.

Esenler'de CHP'li İBB'nin bakımını yapmadığı yürüyen merdiven çöktü! Vatandaşlar ölümden döndü - Resim : 2

Esenler'de CHP'li İBB'nin bakımını yapmadığı yürüyen merdiven çöktü! Vatandaşlar ölümden döndü ile ilgili etiketler Esenler CHP İBB
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.