Esenboğa Havalimanı üzerinde hortum oluştu, uçaklar piste inemedi

Ankara'da kuvvetli sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Kentin birçok yerinde sel ve su baskını oluşurken, Esenboğa Havalimanı üzerinde meydana gelen hortum panik yarattı. Bazı uçaklar piste iniş gerçekleştiremedi.

Ankara yaklaşık 1 haftadır olumsuz hava koşulları nedeniyle sağanağa ve sele teslim oldu.

Zaman zaman sağanak nedeniyle bazı bölgelerde oluşan sel suları hayatı olumsuz yönde etkilerken, Ankara’nın bazı bölgelerinde ise hortum meydana geldi.

Esenboğa Havalimanı üzerinde hortum oluştu, uçaklar piste inemedi

Öğlen saatlerinde Ankara’nın Polatlı ilçesinde bir hortumun görülmesinin ardından şimdi de Esenboğa Havalimanı üzerinde hortum oluştu. Hortumun oluşması vatandaşlarda paniğe yol açarken, bazı uçakların piste iniş yapamadığı için çevre illerde bulunan havalimanlarına indiği öğrenildi.

İHA

Esenboğa Havalimanı üzerinde hortum oluştu, uçaklar piste inemedi ile ilgili etiketler Ankara Esenboğa Havalimanı Hortum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.