Esed'in kızına aşkını ilan etmişti! Ortadan kayboldu

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed'in 16 yaşındaki kızına aşk mesajları gönderen Yezin adlı Suriyeli asker kayıplara karıştı. Askere ne olduğu bilinmiyor.

Suriye Arap Ordusu'nda görev yapan Yezin Sultani isimli asker, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed'in kızı Zeynüşşam'a sosyal medya hesabından "aşk ilanı" yaptı.

Esed'in 16 yaşındaki kızına "Seni seviyorum, ben seninim, sen de benimsin" şeklinde mesaj gönderen asker, paylaştığı videolardan kısa bir süre sonra ortadan kayboldu.

“SENDEN VAZGEÇMEYECEĞİM”

Independent'ın aktardığına göre, Yezin Sultani'nin bir başka videoda ise "Senin için her şeyi yapacağım, yakın da olsa uzak da olsa senden vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

NE OLDUĞU BİLİNMİYOR?

Esad'ın kızıyla evlenmek isteyen Sultani'ye ne olduğu henüz bilinmiyor. Yerel bir televizyona konuşan arkadaşı, Yezin'in Suriyeli güvenlik güçleri tarafından tutuklandığını öne sürdü.

Esed'in kızına aşkını ilan etmişti! Ortadan kayboldu ile ilgili etiketler Suriye Beşşar Esad asker kayıp Beşar Esad Zeynüşşam Esad Yezin Sultani aşk ilanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.