Eşcinsellik propagandası yapan çocuk filmi "Lightyear"ın, Türkiye'de gösterime sokulması yasaklandı

Netflix'te World Kretase Kampı adlı çocuk dizisine eşcinsel sahne yerleştiren Netflix, izleyicilerden büyük tepki topladı.

Netflix'in Jurassic World Kretase Kampı adlı çocuk dizisi tepkilere neden oldu. Dinozorların insanları yediği sahneleri göstermiyor olsa da son sezonda yaşanılan arkadaşlıklar başka seviyeye çıkarılıp dizideki Sammy ve Yaz karakterleri birbirlerine aşık oluyor. 5. Sezon 18. Bölüm ise çocuklara açık bir şekilde öpüşme sahnesi gösteriliyor.

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Sinemanın usta ismi Steven Spielberg ve ünlü yazar Michael Crichton'ın dijital çocuk dizisi, yayınlanan 5. sezonu ile büyük eleştiri topladı. ABD yapımı animasyon, bilimkurgu, aksiyon-macera türündeki çocuk dizisinde +18 sahnelere yer verilmesi tepki çekti. Netflix, konuya dair henüz bir açıklama yapmazken, Jurassic World Kretase Kampı 5. sezonu ile sosyal medyada da yankı uyandırdı.

Netflix'in LGBT propagandası yaptığı çocuk dizisi.

 Çocuklara uygulanan ahlaksız tutum kullanıcılar tarafından büyük tepkiye neden oldu.

BİRÇOK ÜLKEDE KALDIRILDI

İçinde eşcinsel karakter barından "Lightyear" isimli çocukları hedef alan animasyon filmi, Türkiye'de yasaklandı. Daha önce 2 Eylül'de Türkiye'de gösterime gireceği ilan edilen filmle ilgili yapılan şikayetlerden birine CİMER'den gönderilen yanıt sosyal medyada paylaşıldı. CİMER, Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkililerinin incelemesi sonucunda filmin ticari dolaşımı ve gösteriminin uygun bulunmadığı belirtildi. Lightyear isimli çocuk filmi Endonezya, Malezya, Kuveyt, Arabistan ve Çin'de de yasaklanmıştı.

 Çocuk dizisi 5. sezonda bir skandala imza attı.

Eşcinsellik propagandası yapan çocuk filmi "Lightyear"ın, Türkiye'de gösterime sokulması yasaklandı ile ilgili etiketler Netflix Jurassic World Kretase Kampı LGBT
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.