Eşcinsel olduğu için öldüresiye dövdü

'Fırat Delikanlı' olarak tanınan Fırat Kaya isimli şahıs, eşcinsel olduğu gerekçesi ile Engin E. isimli gence saldırdı. İşkence edilen işitme engelli genç, olayı çektiği bir video ile anlatırken, Kaya'nın da sosyal medyadan yaptığı vahşetle övündüğü görüldü. Yaşananlar sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kullanıcılar, Kaya'nın tutuklanmasını istedi.

Aydın'da yaşayan ve 'Fırat Delikanlı' olarak tanınan Fırat Kaya isimli şahıs, işitme engelli Engin E.'ye eşcinsel olduğu gerekçesiyle şiddet uyguladı.

Engin E'yi öldüresiye dövdüğü anları sosyal medyada yayınlayan Kaya, 'Gay, şerefsiz, pislik' gibi hakaretlerde bulundu.

Eşcinsel olduğu için öldüresiye dövdü

TUTUKLANMASI İÇİN YETKİLİLERE SESLENDİLER

Sosyal medya, o görüntülerin ortaya çıkmasının ardından ayağa kalktı. Binlerce Twitter kullanıcısı, Kaya'nın tutuklanması için yetkililere seslendi. '#FıratDelikanlıTutuklansın' etiketi Twitter trendlerde en üst sırada yer aldı.

Eşcinsel olduğu için öldüresiye dövdü - Resim : 2

ENGİN E. YAŞADIKLARINI İŞARET DİLİYLE ANLATTI

Mağdur Engin E. ise yaşadıklarını işaret dili ile anlattığı bir video paylaştı.

Eşcinsel olduğu için öldüresiye dövdü - Resim : 3

Öte yandan Fırat Kaya'nın şiddet uyguladığı bir kadının da hastanede tedavi altında olduğu ifade edildi. 

Eşcinsel olduğu için öldüresiye dövdü - Resim : 4

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Polisin her yerde aradığı Kaya'dan şikayetçi olan Engin E.'nin ifadesi ortaya çıktı.

E.E., ifadesinde yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Aydın'da yaşıyorum. Benim gibi işitme engelli olan Fırat'ı da Aydın'dan tanıyorum. 22 Mart günü beni cep telefonumdan aradı. İzmit'e gelmemi hediyelik eşya işi olduğunu belirtti. Ben de işsiz olduğum için kabul ettim. İzmit Otogarı'na geldiğimde iki kişi yanıma geldi. Fırat'ın kendilerini gönderdiğini söylediler, tramvaya binerek bir kafeye gittik.

"ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIMI GÖSTERDİ"

Bu sırada araya giren Fırat Kaya'nın kendisine yaklaşık 5 yıl önce sosyal medyada çıkan çıplak fotoğraflarını gösterdiğini söyleyen E.E.,"'Sen ne yapmaya çalışıyorsun' dedi. Ben de Fırat'a kıskanıyor musun, benim kardeşim misin bana karışıyorsun dedim. Bu sırada orada bulunanlardan biri arkamdan kafama bir şeyle vurdu.

Daha sonra hepsi bana vurmaya başladı. Hatta biri kemer çıkarıp, onla da vurmaya başladı. Kanlar içerisinde kaldım. O an fotoğraflarımı çektiler. Sonra araca bindirip otogarda indirdiler. Ancak param yoktu. Aydın'a dönemiyordum. Güvenlikçilere giderek durumu anlattım. Onlarda ambulans çağırdılar. Hastaneye götürüldüm. Sonra da polisler geldi. Diğerlerinin adlarını bilmiyorum ama Fırat K.'den şikayetçiyim" 

GÖZALTINA ALINDI

Engelli geci eşcinsel odluğu gerekçesiyle öldüresiye döven Fırat Kaya ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Olayın sosyal medyada büyük teopki çekmesi sonrası Fırat Kaya'nın gözaltına alındığı öğrenildi. 

 

Eşcinsel olduğu için öldüresiye dövdü ile ilgili etiketler Aydın eşcinsel Darp video Fırat Kaya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.