"Eş değiştirme" partileri organize eden çete hakkında karar verildi!

Adana'da "suç örgütü kurmak, örgüte üye olmak, müstehcenlik ve fuhuş" suçlarından açılan davada tutuksuz yargılanan 19 sanığa 2 yıl 1 aydan, 33 yıl 9 aya kadar hapis cezası verildi.

Adana'da "suç örgütü kurmak, örgüte üye olmak, müstehcenlik ve fuhuş" suçlarından açılan davada tutuksuz yargılanan 19 sanığa 2 yıl 1 aydan, 33 yıl 9 aya kadar hapis cezası verildi. Davada 10 kişi ise beraat etti.

19 KİŞİYE HAPİS CEZASI

Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, mahkeme heyeti, fuhuş suçundan elebaşı olduğu öne sürülen E.Ş'ye 33 yıl 9 ay 29 gün hapis ve 65 bin 200 lira adli para cezası verdi. Yargılanan diğer 18 sanık, 2 yıl 1 aydan 13 yıl 11 aya kadar hapis ve 4 bin lira ile 28 bin 600 lira arasında değişen para cezalarına çarptırıldı. Mahkeme, 10 sanığın ise beraatine karar verdi.

Sanıklar, "örgüt kurma, örgüte üye olma ve müstehcenlik" suçlarından ise beraat etti.

Adana'da, Çukurova Üniversitesi öğrencisi 26 yaşındaki E.Ş. ile sevgilisi 25 yaşındaki E.A'nın sosyal paylaşım sitesi üzerinden anlaştığı bazı çiftlere fuhuş yaptırdığı ihbarı üzerine Adana'nın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Şanlıurfa'da 25 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 29 kişi gözaltına alınmıştı.

Zanlılardan 15'i tutuklanırken, yargılama aşamasında ise tutuklu sanık kalmamıştı.

swinger2

Swinger çetesinin kiraladığı villanın görüntüleri de daha önce ortaya çıkmıştı.

swinger3

Kapalı yapılan duruşmalarda yargılama aşamalarında tüm tutuklu sanıklar tahliye edildi. Sanıkların çoğunluğu suçlamaları kabul etmezken, fantezi amaçlı ’swinger’ ortamına katıldıklarını söyledi. Bazı kadın sanıklar, swinger partisinde giymek üzere fantezi kıyafetler ve benzeri malzemeler için para aldıklarını belirtirken, bazıları ise beraber oldukları erkeklerden para aldığını ifade etmişti.

"Eş değiştirme" partileri organize eden çete hakkında karar verildi! ile ilgili etiketler Adana swinger
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçe taraftarı öfkeli! Ali Koç'un posterine bıçakla saldırı anı kamerada!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 38.haftasında İstanbulspor’u 6-0 yenmesine karşın Galatasaray, Konyaspor’u yenince sezonu 2.sırada tamamladı. Maçın ardından kaybedilen şampiyonluk sonrası bazı taraftarlar çılgına döndü. Bir taraftar, Ali Koç’un seçim posterine bıçakla saldırdı.