Erzurumspor Kasımpaşa karşısında 1-0 mağlup!

Küme düşme potasında olan Erzurumspor, Kasımpaşa karşısında 1-0 mağlup oldu! Süper Lig'de Kasımpaşa'yı konuk eden Erzurumspor 67. dakikada Varga tarafından yediği gol ile 1-0 geriye düştü ve küme potasında yerini korudu.

Erzurumspor - Kasımpaşa mücadelesinde gülen taraf deplasman ekibi oldu...

Süper Lig'e yeni çıkan ve düşme potasında yer alan Erzurumspor, Kasımpaşa'yı ağırladı. Heyecanlı mücadelenin ilk yarısında gol çıkmadı. İkinci yarıda Erzurum ekibi Kasımpaşa karşısında 67. dakikada Varga tarafından yediği gol ile mücadeleyi 1-0 geride bitirdi. Küme potasından çıkmak için savaşan Erzurumspor ligin bitimine 2 maç kala düşüşünü garantiledi. Kasımpaşa'da geçtiğimiz haftalarda verilen küme mücadelesi Erzurum maçı ile kurtarıldı. Erzurumspor'un kümeyi garantilemesi ile birlikte Kasımpaşa da düşme potasından kurtuldu.

YILMAZ HOCA SÖYLEMİŞTİ

Erzurumspor'un Kasımpaşa karşısından 1-0 mağlup ayrılması ile küme hattında kalmayı garantilemesinin ardından akla Yılmaz Vural'ın sözleri geldi. Fenerbahçe yenilgisinin ardından Ricardo Gomes ile polemiğe girdiğini açıklayan Yılmaz Vural, yabancı sınırı ile ilgili söylediklerine bir de "Düşersek de adam gibi düşelim" cümlesini eklemişti.

Erzurumspor Kasımpaşa karşısında 1-0 mağlup! ile ilgili etiketler Erzurumspor Kasımpaşa Yılmaz Vural
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.