Erzurumspor Beşiktaş maç özeti

Erzurumspor Beşiktaş maç özeti... Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Erzurumspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelidi. Beşiktaş taraftarları bu maçın gollerini ve özetini merak ediyor. İşte maçın geniş özeti ve goller...

Erzurumspor Beşiktaş maç özeti... Süper Lig'in 2. haftasında Erzurumspor sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. İlk yarı Erzurumspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Futbolseverler Erzurumspor Beşiktaş maçının özetini merak ediyor. Beşiktaş ikinci yarının başında maça beberliği getirdi. İşte maçın geniş özeti ve goller...

Erzurumspor Beşiktaş maç özeti

MAÇ ÖZETi

79'
Güven Yalçın, ısınırken saha içine giriyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
78'
Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Tolga Ünlü ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Erhan Çelenk vuruşunu yapıyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.
76'
Golün pasını veren oyuncu Ricardo Quaresma oluyor.
76'
GOOOLL!! Pepe'nin orta alandan attığı uzun topla sağ kanatta buluşan Ricardo Quaresma bekletmeden ceza sahası içine pasını çeviriyor. Bu topa hareketlenen Alvaro Negredo altıpas önünden ön direğe yakın bölgeden topukla şık vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Beşiktaş, Alvaro Negredo'nun golüyle 2-1'lik üstünlüğü yakalıyor.
74'
BŞB Erzurumspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Jasmin Scuk çıkıyor ve yerini Moussa Kone'ye bırakıyor.
74'
Jeremain Lens, Tolga Ünlü'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
72'
Beşiktaş ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Necip Uysal çıkıyor ve yerini Jeremain Lens'e bırakıyor.
68'
Adriano Correia, Emrah Başsan'a sağ kanatta yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
68'
Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Emrah Başsan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.
66'
BŞB Erzurumspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Sakatlanan Gilles Sunu çıkıyor ve yerini Erhan Çelenk'e bırakıyor.
65'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kimseye temas etmiyor.
64'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Taylan Antalyalı ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Tolga Zengin'in kontrolünde kalıyor.
63'
Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Emrah Başsan direkt kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.
60'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Caner Erkin cesa sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte indirilen bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
60'
Orta alanadna atılan pasa hareketlenen Özer Hurmacı sol kanata yakın bölgede ofsaytta kalıyor.
58'
Sağ kanattan gelişen atakta Gary Medel, Ryan Babel'le girdiği duvar pasında tekrar topla buluşuyor ve ayağının dışıyla kaleye vuruşunu yapıyor. Bu top kalenin üzerinden farklı şekilde dışarı çıkıyor.
53'
Golün pasını veren oyuncu Ricardo Quaresma oluyor.
53'
GOOOLL!! Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte bu topa hareketlenen Gökhan Gönül rakibinin üzerinden vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün golüyle 1-1'lik beraberliği yakalıyor.
53'
Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kaleci Hakan Canbazoğlu kornere gönderiyor.
52'
Savunma oyuncularının uzaklaştırmaya çalıştığı topla buluşan Gary Medel uzaklardan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.
52'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kimseye temas etmiyor.
51'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu ön direkte savunma oyuncuları tekrar kornere gönderiyor.
51'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Caner Erkin bu duran topu paslaşarak kullanıyor.
48'
Orta alandan atılan uzun topa hareketlenen Ryan Babel sol çaprazdan topu altıpas önüne havalandırıyor. Bu topa hareketlenen Alvaro Negredo kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top savunma oyuncusundan geri dönüyor. Dönen topu takip edip tekrar vuruşunu yapıyor ancak bu top kaleci Hakan Canbazoğlu'nun müdahalesiyle tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.
47'
Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte Ryan Babel bu topa hareketleniyor ancak kendisine çarpan topu kaleci kontrol ediyor.
46'
Hakem Ümit Öztürk ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. İkinci yarı Beşiktaş'lı oyuncuların vuruşuyla başlıyor.
45'
Hakem Ümit Öztürk ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. BŞB Erzurumspor 1-0'lık skor ile soyunma odasına galip giden taraf oluyor.
45'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.
45'
Domagoj Vida'nın yaptığı pas hatasında topla buluşan Ridge Munsy ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleye paralel gidiyor ve dışarı çıkıyor.
45'
İlk yarının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.
44'
Orta alandan atılan pasa hareketlenen Gilles Sunu sağ kanatta ofsaytta kalıyor.
42'
Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Alvaro Negredo kısa pasını Ricardo Quaresma'ya gönderiyor. Ricardo Quaresma bu topu soluna çekip kaleye şutunu çekiyor ancak bu top Hakan Canbazoğlu'nun kontrolünde kalıyor.
40'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte bu topa hareketlenen Domagoj Vida'dan seken top taça gidiyor.
37'
Beşiktaş ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Oğuzhan Özyakup çıkıyor ve yerini Caner Erkin'e bırakıyor.
34'
Sol kanattan gelişen atakta aldığı uzun pasla topla ilerleyen Emrah Başsan ceza sahası içine giriyor ve şutunu çekiyor. Bu topu Tolga Zengin tokatla uzaklaştırıyor. Havalanan topu takip eden Taylan Antalyalı penaltı noktasının hemen solunda kontrol edip vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.
33'
Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Özer Hurmacı ceza sahası içine girip altıpas önüne pasını çıkartıyor ancak bu topa Gökhan Gönül müdahale ediyor.
33'
Sağ kanatta Gökhan Gönül'ün taç atışıyla topla buluşan Ryan Babel ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Hakan Canbazoğlu'nun kontrolünde kalıyor.
31'
Kısa pasla topla buluşan Jasmin Scuk kaleyi cepheden gören uzak noktadan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top üst direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor.
30'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Taylan Antalyalı ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu ön direkte Alvaro Negredo kafa ile karşılıyor ve tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
27'
Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Emrah Başsan ceza sahası içine topla katediyor. Korner çizgisine yakın bölgeden topu altıpas önüne çıkartmak istiyor ancak bu topu araya giren savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
24'
Sağ kanattan kullanılan taç atışı sonrasında topla buluşan Ricardo Quaresma korner çizgisine inip ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top direkt dışarı çıkıyor.
20'
Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ryan Babel'in arkaya aşırttığı topa hareketlenen Alvaro Negredo ofsaytta kalıyor.
19'
Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ridge Munsy ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte Tolga Zengin bu topu kontrol ediyor.
18'
Atılan geri pası uzun vuruşla Tolga Zengin uzaklaştırmaya çalışıyor. Bu top Gilles Sunu'ya çarpıyor ve dışarı çıkıyor.
16'
GOOOLL!! Ard arda kazanılan köşe vuruşu sonrasında sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Emrah Başsan ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkten kafa ile uzaklaştırılmaya çalışılan topu arka direkte Ryan Babel kontrol edip uzaklaştırmaya çalışıyor. Bu top kısa düşüyor. Kısa düşen topu takip eden Jasmin Scuk penaltı noktasının hemen gerisinden kaleye şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. BŞB Erzurumspor, Jasmin Scuk'un golüyle 1-0 öne geçiyor.
14'
Uzaklaştırılmaya çalışılan topla buluşan Hakan Arslan sol kanattan kaleye aşırtma bir vuruş yapıyor ancak bu topu kaleci Tolga Zengin kornere tokatlıyor.
14'
Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Emrah Başsan ceza sahası içine girip kaleye şutunu çekiyor ancak bu top Domagoj Vida'dan geri dönüyor.
13'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Emrah Başsan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top diğer kanattan taça çıkıyor.
10'
Sağ kanattan gelişen atakta seken topla buluşan Özer Hurmacı kaleye şutunu çekmek istiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.
8'
Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Hakan Canbazoğlu'nun kontrolünde kalıyor.
2'
Sağ kanattan gelişen atakta Özer Hurmacı'nın ceza sahası içine çevirdiği top Emrah Başsan'dan sekiyor. Seken topa hareketlenen Ridge Munsy vuruşunu yapıyor ancak bu zayıf bir vuruş oluyor ve kaleci Tolga Zengin'in kontrolünde kalıyor.
1'
Hakem Ümit Öztürk maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Maç BŞB Erzurumspor'lu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

Erzurumspor Beşiktaş maç özeti ile ilgili etiketler Beşiktaş Erzurumspor Maç özeti geniş özet goller
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.