Erzurum'da ortaokulda akılalmaz olay! Öğretmenler okulda birbirine bıçak çekti...

Erzurum Palandöken'de bir ortaokulda öğretmenler birbirine girdi. Kavga eden Türkçe ve sosyal bilgiler öğretmenleri birbirine bıçak çekti. İki öğretmen olay sonrası görevden uzaklaştırıldı.

Erzurum'un Palandöken ilçesindeki ortaokulda, kavga eden Türkçe ve sosyal bilgiler öğretmenleri birbirlerine bıçak çekti.

ÖĞRETMENLER BİRBİRİNE BIÇAK ÇEKTİ

Yunus Emre Mahallesi'nde eğitim veren bir ortaokulda 1 Aralık'ta yaşanan olayda, Türkçe öğretmeni A.Ç ile sosyal bilgiler öğretmeni F.T arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü.

 

DİĞER ÖĞRETMENLER AYIRDI

Öğretmenlerin araya girmesiyle sona eren kavgada yaralanan olmadı. İhbar üzerine okula polis ekipleri yönlendirildi. Emniyette ifadeleri alınan iki öğretmen, Palandöken Kaymakamlığı'nca görevden uzaklaştırıldı. Olayla ilgili inceleme ve soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

 

Erzurum'da ortaokulda akılalmaz olay! Öğretmenler okulda birbirine bıçak çekti... ile ilgili etiketler Erzurum Palandöken
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.