Narkotik operasyonunda bulundu! 17 metre...

Erzurum polisinin bir eve gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda bir odada 17 metre derinliğinde kuyu ile kazı ekipmanları bulundu. Kuyudaki izmaritleri delil olarak toplayan polis, evin kapı ve pencerelerinden de parmak izi örneği topladı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yakutiye İlçesi Rabiaana Mahallesi Osmanpaşa Sokak'ta 22 numarada bulunan sir eve, yapılan ihbar üzerine baskın düzenledi.

Sabah saatlerinde düzenlenen baskında, uzun süredir boş olduğu tespit edilen evin odalarından birinde kuyu bulundu. Kazma, kürek ve baretlerin de olduğu odada, kazılan kuyudan çıkan toprağın da olduğu görüldü.

Polis, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü'ne bilgi vererek ekip istedi. Adrese gelen itfaiye ekipleri, kuyunun 1 metre eninde 17 metre derinliğinde olduğunu tespit etti.

Y.E.C.'ye ait olduğu belirlenen evde delil arayan polis, pencere kenarları ile kapılardan parmak izi örneği aldı, kazma, kürek ve baretlere de el koydu. Kuyudaki sigara izmaritlerini de 'delil' olarak kuyudan toplayan polis, evi kullananlar ile kuyuyu kazanları tespit etmek için araştırma başlattı.

Polisin incelemesini tamamlamasından sonra zabıta evi mühürledi.

Narkotik operasyonunda bulundu! 17 metre... ile ilgili etiketler Erzurum uyuşturucu Narkotik
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.