Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı koronavirüse yenildi

Yaklaşık 2 aydır Covid-19 tedavisi gören Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ümit Demirhan, yaşam mücadelesini sürdüremedi. Hakimler ve Savcılar Kurulunun sosyal medya hesabından Demirhan için başsağlığı mesajı yayınladı.

Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ümit Demirhan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybetti.

Yaklaşık 2 aydır Erzurum Şehir Hastanesinde Covid-19 tedavisi gören Demirhan, yaşam mücadelesini sürdüremedi. Hakimler ve Savcılar Kurulunun sosyal medya hesabından Demirhan için başsağlığı mesajı yayımlandı. Paylaşımda, "Kıymetli meslektaşımız Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ümit Demirhan’ın zamansız vefatının derin acısını paylaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, çalışma arkadaşları ve tüm yargı camiamıza bu acı kayıp karşısında sonsuz sabırlar diliyoruz." denildi.

 

Hakimler ve Savcılar Kurulu kararnamesi ile şubatta Erzurum’a atanan Demirhan için yarın Erzurum Adalet Sarayı'nda tören düzenlenecek.

AA

Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı koronavirüse yenildi ile ilgili etiketler Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ümit Demirhan covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.