Erzincan'daki maden faciasında yeni gelişme! 5 zanlı için karar verildi...

Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında meydana gelen toprak kaymasına ilişkin soruşturmada, idari pozisyondaki 2 mühendis tutuklandı. 3 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden ocağında yaşanan toprak kaymasına faciasına ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma sürüyor.

İKİ MÜHENDİS TUTUKLANDI

Bu kapsamda maden ocağını işleten şirkette idareci pozisyonunda çalışan mühendis İ.T. ve K.M.A. ifade işlemleri için adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusu sonrası nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen İ.T. ve K.MA. tutuklandı.

Erzincan'daki maden faciasında yeni gelişme! 5 zanlı için karar verildi...

3 ZANLI ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Soruşturma kapsamında daha önce altın madeni ocağını işleten şirketin Kanadalı yöneticisi J.R.G'nin de aralarında bulunduğu 6'sı tutuklanmıştı, 3 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

 

Erzincan'daki maden faciasında yeni gelişme! 5 zanlı için karar verildi... ile ilgili etiketler Erzincan İliç Maden Maden kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.