Ertuğrul Özkök'ün tazminatı 6 milyon TL!

Hürriyet Gazetesi'ndeki görevine son verilen Ertuğrul Özkök’ün Demirören grubundan alacağı tazminat dudak uçuklattı! İddia göre Özkök, Demirören’den 6 milyon TL tazminat alacak. Ödeme ise 6 taksit olarak yapılacak...

Hürriyet gazetesinde 20 yıl boyunca genel yayın yönetmeni olarak görev yapan ve Aralık 2009’dan itibaren de görevine köşe yazarı olarak devam eden Ertuğrul Özkök’ün Hürriyet ile yolları ayrıldı.

Bu sürpriz ayrılık konusunda Yeniçağ Gazetesi'nden ilginç bir iddia geldi.

Yeniçağ’dan Ümit Karadağ’ın kulis haberine göre; Erdoğan Demirören’in kızı Meltem Demirören Ertuğrul Özkök ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede Meltem Demirören’in Ertuğrul Özkök’e, “Sen bir türlü bizim ailenin patronajlığını kabullenemedin. Hala Aydın Doğan’ı patronun sanıyorsun” dediği iddia edildi.

‘6 MİLYON LİRA TAZMİNAT ALACAK’

Habere göre; Ertuğrul Özkök’ün Demirören ailesinden alacağı tazminat ücreti de belli oldu. Özkök, Demirören Holding’den 6 milyon lira tazminat alacak. Demirören Holding’in Özkök’e bu ücreti 6 taksit şeklinde ödeyeceği ileri sürüldü.

Ertuğrul Özkök'ün tazminatı 6 milyon TL! ile ilgili etiketler Ertuğrul Özkök Demirören
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.