Ertuğrul Özkök'ten skandal PKK çıkışı! Bakan Soylu sert tepki gösterdi

Uzun yıllar Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmenliğini yapan Ertuğrul Özkök'ün skandal çıkışı büyük tepki çekti. Özkök, "Bizim PKK'lılar da dağdan inip turist rehberi olsun" dedi. Özkök'ün canlı yayındaki sözlerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sert tepki gösterdi.

Ertuğrul Özkök, TV 100'de Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu programa konuk oldu. Özkök, canlı yayında skandal sözler söyledi. Kolombiya'da 2015 yılında silah bırakan FARC'ın altında savaşan bazı kişilerin turist rehberliği yaptığını örnek gösteren Özkök, "Bizim PKK'lılar da bunu yapsalar daha iyi olur" dedi.

BAKAN SOYLU SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Ertuğrul Özkök'ün sözlerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sert tepki gösterdi. Bakan Soylu, söz konusu sözler için "Eski Türkiye’den kalma bir Ertuğrul Özkök klasiği" dedi.

Bakan Soylu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Kavala’dan, kayyum meselesine, Esad’ın çözüm olduğundan, "Bizim PKK’lılar dağdan inip turist rehberi olmalı" tezine kadar, her türlü sözü söyleyen, buna rağmen konuşanların hemen içeriye atıldığını iddia eden; eski Türkiye’den kalma bir Ertuğrul Özkök klasiği!"

 

Ertuğrul Özkök'ten skandal PKK çıkışı! Bakan Soylu sert tepki gösterdi ile ilgili etiketler Ertuğrul Özkök PKK Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.