Ertuğrul Özkök’ten “Erdoğan” itirafı: Dünyanın kafasına 'Türkiye büyük devlettir’ imajını yerleştirdi

Gazeteci Ertuğrul Özkök, katıldığı programda Türkiye'nin gerçekleştirdiği projeler ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin güçlü bir liderlik sergilediğini belirten Özkök “'Başarılı bir liderlik var. Tayyip Erdoğan var. Yani kimsenin inkâr etmeyeceği inanılmaz işler yaptı. Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi gerçekten bütün dünyanın kafasına 'Türklerle oynamayın, Türkiye büyük devlettir' imajını yerleştirdi. Şimdi bunlar Tayyip Erdoğan seçimi kazansa da kayb

tv100’de yayınlanan 'Cengiz ile Ahtapot' programında Ertuğrul Özkök, Cumhurbaşkanı Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında konuştu.

'TÜRKLERLE OYNAMAYIN'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başarılı bir politika izlediğini belirten Gazeteci Ertuğrul Özkök, "Başarılı bir liderlik var. Tayyip Erdoğan var. Yani kimsenin inkâr etmeyeceği inanılmaz işler yaptı. Şu geçen gün denize indirilen Anadolu Gemisi falan. Türkiye’nin geldiği sanayi… Bunları kimse inkâr edemez. Yapılan yollar, altyapılar, köprüler… Bunları kimse inkar edemez. Bir de inkar edilmeyecek bir tarafı var; Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi gerçekten bütün dünyanın kafasına ‘Türklerle oynamayın, Türkiye büyük devlettir’ imajını yerleştirdi. Şimdi bunlar Tayyip Erdoğan seçimi kazansa da kaybetse de inkâr edilmeyecek gerçekler" dedi.

Ertuğrul Özkök’ten “Erdoğan” itirafı: Dünyanın kafasına 'Türkiye büyük devlettir’ imajını yerleştirdi ile ilgili etiketler Ertuğrul Özkök
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.