Ertuğrul Özkök'ten Diyarbakır itirafı...

İsmail Saymaz ile Diyarbakır'da halay çekmesi çok konuşulan, ardından da koronavirüse yakalandığı ortaya çıkan Ertuğrul Özkök yaşadığı hastalık sürecini anlattı... Özkök bu süreçte tek şey için pişman olduğunu söyledi.

Ahmet Güneştekin'in Diyarbakır'da açılan “Hafıza Odası” sergisi geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan konularından biriydi.

Güneştekin'in sergisinde Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök ve Halk TV'den İsmail Saymaz'ın birlikte halay çekmesi çok tartışıldı.

Bu görüntülere, başta Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya olmak üzere pekçok isimden eleştiri geldi. Özkök'ün geçmişte yaptığı bazı haberler ve yazıları nedeniyle, Kürt meselesine dikkat çekmeyi amaçlayan sergide yer almasına tepki gösterildi.

COVİD-19'A YAKALANDI

Bu tartışmaların yankıları devam ederken, Özkök'ün Diyarbakır'da katıldığı etkinliklerde koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Özkök bugün köşesinde teşhis sürecini, "Dostum Prof. Melih Us’u aradım. COVID-19 döneminde görüşleri en doğru çıkan doktorlardan biriydi. Çok sayıda COVID-19 vakasını da tedavi etmişti. “Diyarbakır’da kalabalığa girdin, bir test yapalım” dedi. Yapıldı ve sonuç pozitif çıktı." diye anlattı.

Cumartesi başlayan COVID-19 pozitif hikâyesinin, bir sonraki cumartesi negatife döndüğünü belirten Özkök, "Yatağa düşmedim, sadece istirahat ettim." dedi ve bu süreçte bir hatası olduğunu da dile getirdi.

Ertuğrul Özkök yaptığı hayatı ise şu cümlelerle anlattı;

"Peki 19 ayda yaptığım tek hata neydi?

19 ay boyunca her türlü kurala uydum.

Ama bir tek hata yaptım.

İkinci doz BioNTech’i yaptırdıktan sonra, antikor üretme süreci sona ermeden kalabalık yerlere girdim.

Ve virüs ilk hatamda beni yakaladı.

Buna karşılık yaptığım en iyi iş, iki doz Sinovac üzerine iki doz BioNTech yaptırmak oldu.

Aşılar virüsle mücadele sürecini çok hafif geçirmemi sağladı."

Ertuğrul Özkök'ten Diyarbakır itirafı... ile ilgili etiketler Ertuğrul Özkök İsmail Saymaz halay
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.