Ertuğrul Özkök'ten Aydın Doğan'a: 91 yaşındaki annem size duacı!

Bünyesinde Hürriyet, Posta gazeteleri ile CNN Türk, Kanal D gibi televizyon kanallarının da bulunduğu Doğan Medya Grubu'nu dün 1.1 milyar dolar karşılığında resmen Erdoğan Demirören'e satan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, bugün çalışanlarına veda turuna çıktı.

Doğan'ın ilk durağı, Trump Towers'ta bulunan Posta gazetesi oldu. Burada çalışanlarından helallik isteyen Doğan, şunları söyledi:
"Hiç kimsenin hakkını yememeye, adil davranmaya gayret ettim. Bilmeden ya da istemeyerek kırdıklarım olduysa özür dilerim. Hakkınızı helal edin. Ben hepinize hakkımı helal ediyorum. Ama bana haksızlık edenler çıktı, ben onlara da hakkımı helal ediyorum. Onlar ister etsinler, ister etmesinler. Allah biliyor, onların üzerinde de çok emeğim var. Çok iftira attılar bana... Zorlanma ve baskıyla mesleği bırakmıyorum. Bugünlere yüzümün akıyla geldim. Yaşım 82. Kızlarımla da konuştum onlar da 'İstersen artık kenara çekil' dediler”

Ardından Hürriyet binasına gelen Doğan, burada bölüm müdürleriyle buluştu.

doganveda6

Toplantıda Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila, gazetenin köşe yazarları Ahmet Hakan, Ertuğrul Özkök, Taha Akyol, Yalçın Bayer ve Murat Yetkin gibi isimler yer aldı.

doganveda2

Doğan'ın kızları Arzuhan Doğan Yalçındağ, Vuslat Doğan Sabancı, Hanzade Doğan Boyner ve Begümhan Doğan Faralyalı da binanın yemek salonunda bulunuyor...

doganveda4

Daha sonra toplu vedalaşma toplantısına katılan Aydın Doğan ve kızları, vedalaşma sırasında duygusal anlar yaşadı.

Vuslat Doğan Sabancı ve Arzuhan Doğan Yalçındağ gözyaşlarına hakim olamadı...

doganveda3

Vedalaşma sırasında konuşma yapan Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, Aydın Doğan'a teşekkürlerini iletirken gözyaşlarını tutamadı ve "91 yaşındaki annem her gün size dua ediyor" dedi.

doganveda5

Özkök'ün ardından konuşma yapan Aydın Doğan'ın açıklamaları ise şöyle:
"Bugün buraya vedalaşmaya geldim. Kısmet olursa Demirören ailesiyle protokolün ikinci kısmını imzalayacağız bugün. Demirören ailesi de Hürriyet'teki çalışanlarla iyi niyet çerçevesinde çalışacağını bana söyledi. Sizlerden ve haksızlık ettiklerimden helallik almaya geldim. Benden ayrılıp tazminatını kuruşuna kadar alıp gidenlerin bazıları bana haksızlık etti, iftira attı, yalan söyledi. Onlara da hakkımı helal ediyorum. 40 yıl dalgalarla boğuştum ama limana sağ salim ulaştırdım. Hakkınızı helal edin."

doganveda7

Konuşmaların ardından pasta kesildi.

Ertuğrul Özkök'ten Aydın Doğan'a: 91 yaşındaki annem size duacı! ile ilgili etiketler Aydın Doğan veda Demirören
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.