Ertuğrul Özkök yeni medya kurmak için kolları sıvadı...

ÖZEL HABER / Medya sektörünü önümüzdeki süreçte hareketli günler bekliyor... Türkiye yavaş yavaş seçim atmosferine girerken, medyada yeni pozisyon alma girişimleri de hız kazandı. Bu konuda bayraktarlığı ise Hürriyet Gazetesi'nden ayrılan Ertuğrul Özkök yapıyor... Özkök yeni bir dijital mecra kurmak için şimdiden kolları sıvadı...

Hürriyet Gazetesi ile yollarını ayıran Ertuğrul Özkök ve eski mesai arkadaşı T24 yazarı Mehmet Y. Yılmaz'ın güçlü bir medya oluşumu için hazırlıklara başladığı öğrenildi.

Buna göre, Özkök önderliğinde bir grup eski gazeteci, kurulacak yeni haber sitesi için,  Hürriyet'te görev alan eski çalışma arkadaşlarının nabzını yoklamaya başladı.

Yeni projede görev alması beklenen isimlere foto ve haber arşivleri ile benzeri materyalleri yedeklemeleri konusunda çağrı yapıldı.

ERTUĞRUL ÖZKÖK'E "OKSİJEN" TEDAVİSİ...

Söz konusu projenin, Zafer Mutlu'nun sahibi olduğu Oksijen Gazetesi formatında ve ilk olarak dijitalde yayına başlayacağı, yine ilk aşamada politik olmayan bir duruşa sahip olacağı belirtiliyor. 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde ise söz konusu medyanın politikaya ağırlık vereceği ve büyük yatırımlar yapmayı hedeflediği öne sürülüyor.

Medya kulislerine yansıyan son bilgilere göre bu projenin en büyük destekçisi ise Doğan Medya Grubu'nu Demirören Ailesi'ne satan ancak medyaya yeniden dönmek istediği konuşulan Aydın Doğan...

Aydın Doğan son olarak kendi ismini taşıyan vakfının, Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin'e ödül verilen törene davet ettiği gazeteci grubu ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Aydın Doğan Vakfı tarafından organize edilen ve Almanya'nın Mainz kentinde gerçekleşen ödül törenine Ertuğrul Özkök başta olmak üzere, Mehmet Y. Yılmaz, Murat Yetkin, Doğan Şentürk, Sedat Ergin, İsmail Saymaz, Deniz Zeyrek, Taha Akyol, Fikret Bila, Özlem Gürses, Nagehan Alçı ve Elif Çakır gibi muhalif gazeteciler davet edilirken, iktidara yakın medyada yer alan hiçbir isme davet gitmemişti.

 

Ertuğrul Özkök yeni medya kurmak için kolları sıvadı... ile ilgili etiketler Ertuğrul Özkök Aydın Doğan mehmet y. yılmaz oksijen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.